Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat în Liga 1, dar acum îşi critică dur fosta formaţie: "Un club de amatori. Regret alegerea făcută"

A jucat în Liga 1, dar acum îşi critică dur fosta formaţie: "Un club de amatori. Regret alegerea făcută"galerie foto

Fotbal

Comentarii

În octombrie 2018, FC Hermannstadt reuşea să îl transfere, din postura de jucător liber de contract, pe mijlocaşul portughez, atunci de 29 de ani, Pedro Moreira, fotbalist cu peste 100 de meciuri în primele două ligi portugheze şi cu prezenţe în loturile de juniori U16, U17, U18, U19 şi U21 ale Portugaliei.

Pedro Moreira avea un CV impresionant şi se părea că va fi un jucător de bază pentru formaţia din Sibiu. Jucase pentru Boavista, Gil Vicente, Portimonense, Rio Ave şi FC Porto, şi se aştepta să facă diferenţa la mijlocul terenului. 

Nu s-a întâmplat acest lucru. A bifat 12 meciuri pentru Hermannstadt, apoi, la finalul sezonului nu şi-a mai prelungit contractul cu formaţia care a reuşit să rămână în Liga 1. Din vara anului trecut, Pedro Moreira a rămas liber de contract şi nu şi-a mai găsit angajament până de curând. Federaţia Portugheză de Fotbal a încheiat forţat fotbalul din liga a treia şi a acordat promovarea în eşalonul secund formaţiilor ce ocupă primele locuri în cele două serii Vizela şi Arouca. Moreira va accepta oferta celor de la Arouca şi se întoarce în fotbalul portughez.

Portughezul a acordat un interviu publicaţiei portugheze desporto.sapo.pt, în care a criticat dur clubul român, pe care îl consideră unul de amatori. Acesta regretă că a refuzat să-şi reînnoiască contractul cu Rio Ave, acolo unde era căpitan, şi că a acceptat să vină în România.

"Am vrut să încerc ceva nou şi am plecat în străinătate cu ambiţii, dar ma fost puţin dezamăgit de condiţiile de amatori ale clublui. De cum s-a ocupat conducerea de jucători, de fotbalul în sine. Fără să-mi placă cu adevărat, a fost o experienţă bună, care m-a ajutat să cresc în anumite moduri şi să văd viitorul altfel", a declarat Pedro Moreira, pentru presa din ţara sa natală.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare