Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat în Liga 1 şi semnează cu Galatasaray! Fotbalistul de 5 milioane de euro, lângă Moruţan şi Cicâldău

A jucat în Liga 1 şi semnează cu Galatasaray! Fotbalistul de 5 milioane de euro, lângă Moruţan şi Cicâldăugalerie foto
Comentarii

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău ar putea avea coleg la Galatasaray un fost jucător din Liga 1. Anthony Nwakaeme (32 de ani), acum la Trabzonspor, se află pe lista de transferuri a echipei lui Fatih Terim. Nwakaeme a jucat în Liga 1 la U Cluj şi Petrolul, dar şi pentru Arieşul Turda.

A jucat în Liga 1 şi semnează cu Galatasaray! Fotbalistul de 5 milioane de euro, lângă Moruţan şi Cicâldău

Fatih Terim lucrează deja la viitoarea campanie de achiziţii a lui Galatasaray, după ce în vară "Împăratul" i-a transferat pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, dar la FCSB şi U Craiova. Terim vrea la Galatasaray un alt jucător trecut prin Liga 1, dar nu român. Este vorba despre Anthony Nwakaeme (32 de ani), jucătorul care a evoluat pentru Petrolul şi U Cluj, dar a mai jucat în România şi pentru Arieşul Turda.

Presa din Turcia scrie despre interesul lui Galatasaray pentru Anthony Nwakaeme, dar nu oferă detalii despre ce sumă de transfer ar fi gata formaţia "CimBomBom" să ofere pentru el. Nwakaeme joacă acum în Turcia, la Trabzonspor, unde se află din 2018. Contractul său cu Anthony Nwakaeme va expira în vara lui 2022, astfel că Galatasaray l-ar putea transfer pe o sumă mai mică de bani, aflându-se în ultimele luni de contract.

Anthony Nwakaeme e golgheter la Trabzonspor, în Superligă, după ce a marcat de şase ori şi a livrat două pase de gol în toate competiţiile.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Anthony Nwakaeme în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Vejle, U Cluj, Arieşul Turda, Petrolul, Hapoel Raanana, Hapoel Beer Sheva şi Trabzonspor sunt echipele din CV-ul de profesionist a lui Anthony Nwakaeme.

Galatasaray îl vrea şi pe Andrei Ivan

Pe lângă Anthony Nwakaeme, în iarnă Galatasaray îl vrea şi pe Andrei Ivan (24 de ani), după ce l-a luat de la U Craiova şi pe Alexandru Cicâldău. Ivan se află într-un moment foarte bun din carieră, reinventat fiind de Laurenţiu Reghecampf, iar Fatih Terim l-a "ochit" şi pe el după impresia bună pe care a lăsat-o Cicâldău în Turcia. Andrei Ivan a marcat deja de opt ori şi a livrat două pase de gol în 12 meciuri jucate la U Craiova în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: anthony nwakaemetransfergalatasaraycicaldaumorutanfatih terim 

viewscnt
Articole similare