Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Barcelona şi Manchester City, iar acum e gata de Liga 1! Lovitură de teatru în fotbalul românesc

A jucat la Barcelona şi Manchester City, iar acum e gata de Liga 1! Lovitură de teatru în fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Gai Assulin, fotbalist de origine israeliană care se anunţa un mare talent al fotbalului european are şanse mari să joace în Liga 1, la Poli Iaşi.

Pe numele său complet, Gai Yigaal Assulin, israelianul în vârstă de 28 de ani a jucat la FC Barcelona până în 2010. El a bifat 67 de meciuri la Barcelona B, iar în 2010 a fost achiziţionat de Manchester City. Dacă pentru nu a apucat să joace la echipa mare, deşi era considerat un mare talent al fotbalului european, Assulin a bifat un meci în Cupa Spaniei pentru FC Barcelona.

Din 2015, cariera sa a intrat pe o pantă descendentă. Assulin a bifat experienţe la Brighton, Racing Santander, Granada şi Mallorca, iar din 2015 a semnat cu Hapoel Tel Aviv. Ulterior a ajuns la modesta Sabadell, iar în 2018 a semnat cu Kairat, din Kazahstan.

 

Assulin la Poli Iaşi

La 10 ani distanţă de la debutul pentru FC Barcelona, pe vremea când avea doar 18 ani, Assulin are şanse uriaşe să ajungă în România.

Se antrenează cu Poli Iaşi, iar Mihai Teja speră să-l poată semna în următoarele zile. Ar fi un transfer important pentru gruparea moldavă, în condiţiile în care Assulin este un fotbalist dezechilibrant, care poate evolua în ambele benzi ale terenului. Accidentările l-au tras înapoi, iar viaţa extrasportivă dezordonată a jucat un rol important în cariera fotbalului care la vârsta de 17 ani debutat în echipa mare a Israelului.
 

Afla mai multe despre: gai assulin 

viewscnt
Articole similare