Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Dinamo, a semnat cu FCSB şi regretă: ”Clubul oferă condiţii, dar n-am fost fericit din cauza deciziilor tehnice”

A jucat la Dinamo, a semnat cu FCSB şi regretă: ”Clubul oferă condiţii, dar n-am fost fericit din cauza deciziilor tehnice”

Superliga

Comentarii

A jucat la Dinamo, dar n-a ţinut cont de rivalitatea cu FCSB şi a semnat ulterior cu echipa lui Gigi Becali. Acum, Diogo Salomao spune că regretă acea decizie, deoarece n-a fost deloc fericit la FCSB.

Mijlocaşul portughez a ajuns în România în vara lui 2017, când s-a despărţit de Mallorca şi a semnat cu Dinamo. Evoluţiile bune l-au făcut foarte apreciat printre fani, dar în februarie 2019 a plecat în Arabia Saudita, la Al-Hazm. Apoi, s-a transferat la FCSB.

Diogo Salomao regretă că a semnat cu FCSB: ”N-am fost la fel de fericit ca la Dinamo”

În vara lui 2019, Gigi Becali surprindea şi reuşea să-l transfere pe Diogo Salomao. Patronul FCSB îl dorise şi când juca la Dinamo, însă acum a avut ocazia să-l transfere liber de contract. Însă mutarea n-a fost inspirată pentru Diogo Salomao. Mijlocaşul portughez a avut doar cinci apariţii şi a fost folosit inclusiv pe postul de fundaş stânga, deşi era neobişnuit pentru el.

Aventura lui Salomao la FCSB s-a incheiat previzibil, in urmatoarea fereastra de transferuri. În ianuarie 2020, jucătorul de 32 de ani a revenit în ţara natală, unde a semnat cu Santa Clara. Acum, Salomao spune că este fericit pentru alegerea pe care a făcut-o:

”Printre opţiunile pe care le avea, părea să fie cea mai bună. (n.r. oferta de la FCSB) Iar Steaua este un club care oferă condiţii. (n.r. întrebat de ce a revenit în Portugalia) Nu am fost fericit din punct de vedere sportiv la Steaua, spre deosebire de ceea ce trăisem la Dinamo. Practic, nu am primit şanse din cauza deciziilor tehnice şi am decis să plec în ianuarie. Cea mai bună opţiune mi s-a părut a fi Santa Clara. Şi nu m-am înşelat”, a declarat Salomao într-un interviu pentru Mais Futebol. 

În acest sezon, Santa Clara ocupă un surprinzător loc 2 în campionatul Portugaliei, după Benfica, însă au trecut doar trei etape. Liderul campionatului are 9 puncte, în timp ce Santa Clara a acumulat 7 puncte.

Salomao a declarat şi în trecut că regretă că a semnat cu FCSB

Mijlocaşul portughez a venit cu mari speranţe la FCSB, unde spune că sunt cele mai bune condiţii din România. Însă marea problemă a clubului o reprezintă Gigi Becali, a spus-o Diogo Salomao într-un interviu acordat în luna martie a acestui an:

”Preşedintele este cel care ia toate deciziile în cadrul clubului. Dacă nu doreşte să se mai bazeze pe un jucător, indiferent de ce se întâmplă la antrenamente, nimic nu contează. Toate deciziile sunt luate de o persoană care nu ştie prea multe despre fotbal, el este doar proprietarul club”, a spus atunci Salomao.

 

Afla mai multe despre: salomao 

viewscnt
Articole similare