Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la FCSB, s-a transferat la Steaua şi anunţă: ”Eu am zis că de mic sunt stelist”

A jucat la FCSB, s-a transferat la Steaua şi anunţă: ”Eu am zis că de mic sunt stelist”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Rareş Enceanu a jucat în Steaua - CS Baloteşti 4-0, în turul 3 al Cupei României şi spune că n-ar avea nicio problemă dacă ar ajunge să joace contra celor de la FCSB - fosta sa echipă.

În vârstă de 25 de ani, Rareş Enceanu este una dintre achiziţiile importante făcute de Steaua în această vară. Mijlocaşul stânga a jucat şi pentru FCSB, unde a ajuns în ianuarie 2015 şi a mai acumulat experienţă la echuipe precum FC Voluntari sau FC Argeş. Enceanu a fost pe teren în victoria cu 4-0 contra celor de la CS Baloteşti şi speră să treacă şi de următorul tur, pentru ca apoi să poate juca împotriva echipelor din Liga 1:

”Am venit cu sufletul. Eu de mic... şi când am semnat dincolo (n.r. cu FCSB) am zis că eu de mic am fost cu Steaua. Ţin cu Steaua de mic. Nu cred că este un pas în spate pentru mine, am venit să joc, să îmi recapăt pofta de a juca şi sper să ne îndeplinim... cu siguranţă ne vom îndeplini obiectivul, să promovăm din liga a patra în liga a treia şi tot aşa. Şi în Cupa României, cât mai sus. Aşteptăm echipe din Liga 1.

(Ţi-ai dori un meci cu FCSB?) Oricine, nu contează. Noi să ne vedem de jocul nostru şi să batem, nu contează pe cine. Nu o să fie ciudat. O să jucăm cu oricine ne vine în cale”, a declarat Rareş Enceanu.



Rareş Enceanu a ajuns la FCSB în ianuarie 2015 şi a fost considerat atunci o mare speranţă. Mijlocaşul stânga n-a confirmat însă aşteptările şi anul trecut a fost lăsat să plece liber de contract.

Afla mai multe despre: rares enceanu 

viewscnt
Articole similare