Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la FCSB şi a fost suspendat pentru blat, iar acum a semnat cu CSA Steaua

A jucat la FCSB şi a fost suspendat pentru blat, iar acum a semnat cu CSA Steauagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

După ce a ratat promovarea în Liga a III-a, în faţa rivalilor de la Academia Rapid, CSA Steaua a început pregătirea pentru noul sezon.

Pe lângă vedetele echipei, Predescu şi Răsdan, roş-albaştrii s-au întărit şi cu doi jucători crescuţi de FCSB, Alexandru Aldea şi Alin Iordache.

Alin Iordache are 22 de ani, este fundaş dreapta şi a evoluat pentru FCSB în Youth League, în 2013, împotriva unor adversari extrem de puternici, Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel. În sezonul următor, după ce şi-a terminat junioratul, Alin Iordache n-a fost oprit în lotul roş-albaştrilor şi a semnat cu Gloria Buzău.

Fundaşul dreapta a fost anchetat atunci de FRF, apoi suspendat timp de două luni pentru blat. În acelaşi dosar, federalii au decis următoarele penalizări:

Ion Viorel (antrenor) - 200.000 de lei şi doi ani suspendare


Georgian Marcu - 50.000 de lei şi 12 luni suspendare
Clement Pălimaru - 40.000 de lei şi 10 luni suspendare
Alin Iordache - 10.000 lei şi două luni suspendare

După suspendarea venită la finalul anului 2016, Alin Iordache nu şi-a mai găsit echipă, iar, după o scurtă aventură la CS Baloteşti, a rămas liber de contract. Acum, Alin Iordache are doi ani fără un meci oficial jucat la nivel profesionist, însă poate da lovitura cu transferul la CSA Steaua.

Afla mai multe despre: steaualacatusacademia rapidgloria buzau 

viewscnt
Articole similare