Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la FCSB şi se pare că nu a uitat. Larie, savuros după meci: ”Dacă terenul era mai bun, ne puneau mult mai multe probleme” :)

A jucat la FCSB şi se pare că nu a uitat. Larie, savuros după meci: ”Dacă terenul era mai bun, ne puneau mult mai multe probleme” :)
Comentarii

FCSB a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. La finalul partidei, Ionuţ Larie de la oaspeţi a făcut o declaraţie amuzantă

Mediaşul a intrat cu 0-0 la pauză, dar la reluare, Florinel Coman şi Dennis Man au marcat golurile victoriei pentru formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă.

La finalul partidei, fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Ionuţ Larie a dat vina pe gazonul de pe Arena Naţională. Culmea însă, Larie a subliniat că FCSB ar fi fost mult avantajată de un gazon mai bun:

”Am făcut o primă repriză bunicică, am şi avut noroc la ultima fază, când a ratat Dennis (n.r Man) cu poarta goală, dar trebuie să ne dea de gândit, pentru că au calitate mare de la mijloc în faţă. Din păcate nici nu am marcat, dacă nu marchezi pe terenul lui FCSB e greu să scoţi un punct sau puncte. Au făcut un joc foarte bun. Dacă terenul era mai bun, ne puneau mult mai multe probleme” a spus Ionuţ Larie la finalul partidei FCSB - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0.

Ionuţ Larie a evoluat în sezonul 2017-2018 la FCSB, formaţie pentru care a bifat 15 meciuri şi a marcat un singur gol. 

Afla mai multe despre: ionuţ lariefcsbgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare