Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Juventus, Lazio şi Manchester City, acum poate ajunge în Liga 1. Lovitură de teatru în prima ligă

A jucat la Juventus, Lazio şi Manchester City, acum poate ajunge în Liga 1. Lovitură de teatru în prima ligă

Superliga

Comentarii

Fundaşul român Vlad Marin (24 de ani) este liber de contract şi ar fi deja în discuţii cu câteva echipe de Liga 1.

Fost junior la Manchester City, Juventus Torino sau Lazio Roma, Vlad Marin (24 de ani) este un fundaş stânga cu 3 selecţii în echipa naţională U19 a României.

Potrivit Sport.ro, fotbalistul este deja în discuţii avansate cu câteva echipe din Liga 1, dar şi cu formaţii din Elveţia şi Austria. El a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu formaţia italiană, Cueno din Serie C.

Născut la Râmnicu Vâlcea, Marin măsoară 1.79 m, iar în 2012 a fost promovat la echipa U19 a celor de la Lazio Roma. În acelaşi an a fost cumpărat de Manchester City pentru 400 de mii de euro, dar un an mai târziu a ajuns la Juventus Torino. Cariera sa juvenilă este cu atât mai impresionantă, cu cât parcursul său a însemnat ulterior şi o trecere pe la AS Roma. Juventus l-a împrumutat la Rimini şi Dender (Belgia), iar din august 2018 evolua pentru Cuneo, din Serie C.

Din iarnă, Marin poate semna în calitate de jucător liber de contract cu orice formaţie din Liga 1. ”Sunt acasă şi aştept. Ştiu, e penibil, dar vreau o nouă echipă”, a mărturisit Vlad, în septembrie pentru Gazeta.

Afla mai multe despre: vlad marinliga 1 

viewscnt
Articole similare