Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Manchester City şi a dat peste un coşmar la Dinamo: ”Dacă totul va continua aşa, nu ştiu ce se va întâmpla cu mine”

A jucat la Manchester City şi a dat peste un coşmar la Dinamo: ”Dacă totul va continua aşa, nu ştiu ce se va întâmpla cu mine”

Superliga

Comentarii

Dinamo a învins-o cu 1-0 pe FC Argeş şi a ajuns la a treia victorie consecutivă în meciurile oficiale (n.r. una în Cupă), dar situaţia financiară a clubului este în continuare critică. Aleix Garcia, fost mijlocaş la Manchester City, spune că el şi colegii săi joacă pentru suporteri, dar probabil că în iarnă el va pleca dacă patronii nu se ţin de cuvânt.

În ciuda dezastrului financiar de la Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare au ajuns la trei victorii consecutive în meciurile oficiale (două victorii în campionat, una în Cupă) şi a urcat până pe locul 11. Aleix Garcia spune că jucătorii sunt foarte afectaţi din cauza problemelor cu banii, dar promite că va rămâne în iarnă. 

A jucat la Manchester City şi acum trăieşte un adevărat coşmar

Fost mijlocaş la Manchester City, Aleix Garcia spune că situaţia în care a ajuns Dinamo este foarte dificilă şi jucătorii sunt foarte afectaţi că Pablo Cortacero tot promite că banii vor intra în conturile clubului, dar nu se ţine de cuvânt. 

Mijlocaşul de 23 de ani susţine că îi place Bucureştiul şi că şi-ar dori să continue, dar va pleca în iarnă dacă stare economică a lui Dinamo nu se va îmbunătăţi. 

”Toată săptămâna a fost dificilă pentru toată lumea. Unii jucători au plecat, antrenorul Cosmin Contra a plecat de asemenea... situaţia nu a fost dificilă doar săptămâna asta, toate aceste ultime luni au fost dificile. Noi ştim că trebuie să continuăm. Ni se spune că totul se va rezolva în câteva zile. Noi vom continua să luptăm până pe 20 decembrie, apoi vom vedea ce se întâmplă. 

Am arătat pe teren că suntem concentraţi. Jucăm şi pentru noi, nu pentru oamenii aceia. Jucăm pentru suporteri şi pentru club. Şi vom continua să luptăm pentru fiecare punct până pe 20 decembrie.

(Cum trăiţi voi aici în România fără bani?) Nici eu nu ştiu, sincer. Au fost foarte multe promisiuni nerespectate, dar noi nu putem face nimic. Nu depinde de noi. Trebuie să ne facem treaba pentru cei care sunt în afara stadionului, pentru fani.

(Ce v-a spus Rufo Collado?) Nimic. El tot timpul spune acelaşi lucru. De exemplu, luni şi marţi, că totul va fi ok, de dimineaţă, totul va fi ok, banii vor veni... dar ştiu că nu este vina lui. Totul pleacă de la preşedinte, de la Cortacero. Ştiu că nu este vina lui, dar el este aici un mic şef, deci este şi problema lui. Nu mai avem încredere în ce ne spun, pentru că tot timpul spun acelaşi lucru, dar mai avem un pic de încredere în ei, să vedem ce se întâmplă în zilele următoare. 

(Pleci în iarnă?) Nu ştiu. Dacă totul va continua aşa, nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Eu sunt fericit aici, în Bucureşti, aş vrea să cotinui. Dar dacă lucrurile merg în continuare aşa, e greu să mai rămân fără bani. Avem şi noi problemele noastre în Spania, avem familii, trebuie să ne primim lefurile, pentru că e important pentru toată lumea. Dar până în ultima mea zi aici, voi munci din greu, aşa cum am arătat-o pe teren. Voi munci până în ultima zi”, a spus Aleix Garcia.

Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Argeş, în etapa XII-a, şi a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Camara, în minutul 7.

 

Afla mai multe despre: aleix garcia 

viewscnt
Articole similare