Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Real Madrid, iar Gigi Becali l-a vrut la FCSB. Ajuns la 32 de ani, Ivan Gonzalez a decis să se retragă din fotbal

A jucat la Real Madrid, iar Gigi Becali l-a vrut la FCSB. Ajuns la 32 de ani, Ivan Gonzalez a decis să se retragă din fotbal

Fotbal

Comentarii

Spaniolul Ivan Gonzalez a lăsat o impresie foarte bună în România şi i-a atras atenţia lui Gigi Becali, patronul FCSB.

La 32 de ani, Ivan Gonzalez Lopez a decis să spună ”adio” fotbalului.  Fundaşul central, care a trecut şi pe la Real Madrid, se vede acum obligat să se retragă din activitatea de fotbalist profesionist, în urma numeroaselor accidentări din ultima vreme.

În 2011, fundaşul născut la Torremolinos şi crescut de Malaga, ajungea la Real Madrid. A fost trimis la Castilla, echipa secundă a clubului, acolo unde a jucat vreme de doi ani. 50 de meciuri a jucat Gonzalez la echipa secundă a madrilenilor şi a marcat de două ori. A fost coleg cu Denis Cheryshev, Esteban Granero, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez sau Antonio Adan.

În 2015-2016 a evoluat în România la ASA Târgu Mureş, iar înainte să se întoarcă în Spania, la Alcorcon, a fost dorit de Gigi Becali şi de FCSB: "O să mai vină un jucător, un fundaş străin. Am negociat deja pentru el, e vorba de Ivan Gonzalez de la ASA Tîrgu Mureş", a spus Becali, la acea vreme.

Ivan Gonzalez nu a mai ajuns la FCSB, dar a mai bifat alte trei experienţe în cariera sa: la Alcorcon, Wisla (Polonia) şi Recreativo de Huelva.

Afla mai multe despre: ivan gonzalezfcsb 

viewscnt
Articole similare