Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Rennes şi se bate cu CFR la titlu. "Nu o să ţin cu echipa lui Petrescu. Nu are fotbalişti care să facă diferenţa"

A jucat la Rennes şi se bate cu CFR la titlu. "Nu o să ţin cu echipa lui Petrescu. Nu are fotbalişti care să facă diferenţa"  galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Meciul din etapa a treia a grupelor Europa League, Rennes - CFR Cluj, se joacă joi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

Corneliu Papură (46 de ani), antrenorul secund al Craiovei, a jucat timp de trei ani la Rennes. A fost primul club din străinătate al fostului fundaş, care evoluase cinci sezoane la Universitatea Craiova înainte de a se transfera în Franţa.

Papură a fost contactat de presa din Hexagon înaintea duelului dintre Rennes şi CFR Cluj, iar secundul lui Piţurcă le-a dezvăluit francezilor principalele caracteristici ale echipei antrenate de Dan Petrescu. 

"CFR Cluj e o echipă care nu-şi asumă riscuri. Mentalitatea lui Dan Petrescu este să nu ia gol. Cred că va fi 0-0. Cluj e o echipă care nu-şi asumă riscuri. Nu face decât să se apere şi să arunce mingi lungi în faţă. Se apără permanent, are jucători puternici, buni la fazele fixe. Marchează multe goluri. Mentalitatea antrenorului Dan Petrescu este să nu ia gol. E un pic pe vechiul stil englez: mingi lungi şi multă luptă în dueluri" , a declarat Corneliu Papură pentru jurnaliştii francezi. 

Papură: "Voi fi fanul lui Rennes"

"Petrescu are 28 de jucători şi foloseşte un 11 în campionat şi altul în Europa League. Cu excepţia lui Ciprian Deac, nu are fotbalişti foarte buni, capabili să facă diferenţa. Cluj e o echipă pragmatică. Pe teren, jucătorii muncesc împreună, luptă împreună, se apără şi asta e tot. Dar este dificil de jucat împotriva lor. Voi fi fanul lui Rennes” , a continuat Corneliu Papură.
 
Corneliu Papură a fost coechipier la Rennes cu fotbalişti francezi precum Wiltord, Guivarc’h şi Mikael Silvester. Fostul funda; central a evoluat în 28 de meciuri pentru formaţia din Franţa şi a dat două goluri.
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: papuracfr cluj 

viewscnt
Articole similare