Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Roma şi Verona, iar acum, la 25 de ani, semnează cu o formaţie din Serie C. "Românul face vizita medicală"

A jucat la Roma şi Verona, iar acum, la 25 de ani, semnează cu o formaţie din Serie C. "Românul face vizita medicală"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fundaşul român Deian Boldor este foarte aproape de a semnat cu formaţia din Serie C, Potenza. Acesta a ajuns în oraş şi a efectuat vizita medicală, urmând a-şi pune semnătura pe contract.

Deian Boldor se anunţa unul dintre cei mai talentaţi fundaşi români ai generaţiei sale. A început fotbalul la Timişoara, la LPS Banatul, apoi a făcut pasul spre Italia, acolo unde a semnat cu AS Roma, în 2011, la doar 16 ani. În următoarele trei sezoane a bifat prezenţe pentru toate grupele de juniori ale romanilor, în care se încadra. În plus, s-a aflat pe banca de rezerve a Romei la un meci din Serie A cu Genoa. 

În vara lui 2014, Boldor a fost împrumutat la formaţia din Serie B, Pescara, unde avea să joace primele sale meciuri la profesionişti: unul în Serie B şi unul în Cupa Italiei. În 2015, Roma îl lasă liber de contract şi ajunge la Virtus Lanciano, formaţie din Serie B, iar după un singur sezon este cumpărat de Bologna, pentru 200.000 de euro. Urmează o serie de împrumuturi la Verona şi Montreal Impact, apoi este cedat definitiv la Verona, pentru 100.000 de euro, în 2018.

"Fundaşul român a ajuns în oraş în aceste zile şi va efectua vizita medicală înainte de a deveni jucătorul Potenzei", au notat italienii de la tuttopotenza.com

Verona îl împrumută în continuare, la Foggia şi Partizani Tirana (Albania), iar în această vară îl lasă liber de contract. Sub acest statut ajunge şi la Potenza, în aceste zile, o formaţie modestă din al treilea eşalon al Italiei. Poate prea puţin pentru un fost internaţional de tineret al României, cu prezenţe în Serie A şi Serie B, la doar 25 de ani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare