Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat lângă Messi, dar şi lângă Cristiano Ronaldo la Real Madrid, iar Klopp îl aduce acum la Liverpool în locul lui Van Dijk

A jucat lângă Messi, dar şi lângă Cristiano Ronaldo la Real Madrid, iar Klopp îl aduce acum la Liverpool în locul lui Van Dijkgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Accidentarea lui Virgil van Dijk îi dă mari bătăi de cap lui Jurgen Klopp, nevoit să aducă un fundaş central în iarnă.

Pentru cele opt luni de zile în care starul olandez, Virgil van Dijk va lipsi de pe gazon, Jurgen Klopp vrea să-l aducă pe Anfield Road pe Ezequiel Garay (34 de ani).

Argentinianul şi-a reziliat contractul cu Valencia şi este liber de contract, astfel că poate semna uşor cu Liverpool. Nici nu are pretenţii financiare mari, convins fiind de faptul că o asemenea oportunitate nu poate fi ratată.

Presa iberică scrie că Garay şi Jurgen Klopp au avut deja o discuţie de principiu. Fundaşul cu 32 de selectii în naţionala "pumelor" a jucat în ultimii patru ani pentru Valencia, pentru care are 114 meciuri şi 6 goluri. A mai jucat la Newell's Old Boys, Racing Santander, Real Madrid, Benfica şi Zenit. La Madrid, Garay are 31 de partide si un gol marcat.

Liverpool acuză grave probleme defensive în actuala stagiune, iar argentinianul care a bifat 23 de jocuri în sezonul trecut la Valencia poate reprezenta o soluţie optimă în viziunea lui Jurgen Klopp.
 

Afla mai multe despre: virgil van dijkezequiel garayjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare