Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat pentru cluburi uriaşe ale Europei, iar acum e agent şi reprezintă unul dintre cei mai doriţi jucători din lume

A jucat pentru cluburi uriaşe ale Europei, iar acum e agent şi reprezintă unul dintre cei mai doriţi jucători din lume

Campionate

Comentarii

Presa din Anglia a scris astăzi despre transferul mijlocaşului stârb Sergej Milinkovic-Savic, de la Lazio la Manchester Uited, într-o tranzacţie de aproximativ 95 de milioane de euro.

Starul lui Lazio este reprezentat de fostul mare atacant sârb Mateja Kezman, care de-a lungul carierei a evoluat pentru cluburi precum PSV, Chelsea, Atletico Madrid sau PSG.

Kezman a vorbit pentru presa din italia despre această mutare, precizând însă că transferul e departe de a fi realizat, în condiţiile în care Lazio se concentrează acum pe meciurile rămase de disputat în aceast sezon şi abia apoi va intra în negocieri pentru o eventuală plecare a lui Milinkovic-Savic.

"Lazio are trei meciuri foarte importante de jucat şi nimeni nu s-a gândit la negocieri în acest moment. Au şansa să obiţină cea mai bună clasare din ultimii ani şi să se califice în Champions League. E normal ca Sergej să fie dort de mai multe cluburi mari ale Europei, dar deocamdată nu avem nicio înţelegere cu vreun club", a declarat Kezman pentru Lazionews.eu.

Afla mai multe despre: kezmanmilinkovic-savicunitedlaziotransfer 

viewscnt
Articole similare