Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat spectaculos şi a dat o pasă de gol, dar rămâne cu picioarele pe pământ: "Îmi pare rău că n-am înscris, dar cele mai importante sunt punctele!"

A jucat spectaculos şi a dat o pasă de gol, dar rămâne cu picioarele pe pământ: "Îmi pare rău că n-am înscris, dar cele mai importante sunt punctele!"

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan (21 de ani) a reacţionat la finalul victoriei obţinute de FCSB la Gaz Metan Mediaş, 3-2, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Moruţan a dat un assist şi a ratat alte două ocazii mari în partida de la Mediaş, iar la finalul partidei a spus că cele mai importante sunt cele trei puncte câştigate.

"Am avut un meci greu, am făcut-o bine şi am câştigat cele 3 puncte, asta e cel mai important. În prima repriză trebuia să dăm 2-3 goluri, am avut şi eu două ocazii clare, îmi pare că n-am înscris. A doua repriză s-a echilibrat jocul, nu am putut să-i mai desfacem, dar ne bucurăm că am câştigat cele 3 puncte pe final.  

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim, asta e cel mai important. Să munceşti şi rezultatele o să vină. Sperăm să rămânem pe primul loc până la finalul campionatului"
, a spus Olimpiu Moruţan, la finalul jocului.

Gaz Metan - FCSB 2-3, în Liga 1

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90.

Pentru Gaz Metan au marcat Deaconu '16 (penalti) şi Valente '60, în timp ce pentru FCSB au punctat Olaru '11 şi '31 şi Buş '90 (penalti).

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Velisar (Costea '90+3) - Alceus, Da Silva (Sambu '90+1) - Niţu (Valente '15), Deaconu, Ze Manuel (Chamed '90+1)- Cardoso. Antrenor: Jorge Costa

FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţîru - D. Olaru (Buziuc '51), Perianu, Vînă (Ov. Popescu '46) - Moruţan, Man (Buş '29), Tănase (Oct. Popescu '67). Antrenor: Anton Petrea

Afla mai multe despre: olimpiu morutanliga 1fcsbvictoriereactie 

viewscnt
Articole similare