Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat Liga Campionilor, dar este un anonim la Mediaş : ”Am dat tot pe el, l-am făcut mare” :)

A luat Liga Campionilor, dar este un anonim la Mediaş : ”Am dat tot pe el, l-am făcut mare” :)

Superliga

Comentarii

Vali Creţu spune că Mediaş merita să învingă în partida cu CFR Cluj, meci dominat de Gaz Metan. Creţu nu ştia că poarta CFR-ului a fost apărată de un fost goalkeeper de la Real Madrid.

CFR Cluj a reuşit să scoată un egal la Mediaş, un meci în care jucătorii lui Mihai Teja au ratat foarte multe ocazii mari. Vali Creţu susţine că este un rezultat nemeritat, deoarece campioana României a făcut un meci foarte slab şi a fost dominată:

”Păcat că nu am înscris azi, că ne-am creeat multe ocazii, am jucat altceva faţă de ce-am jucat la Viitorul. Trebuia să batem azi. Portarul lor a fost în formă şi l-am făcut mare. (n.r. că Fernandez a fost la Real Madrid) Nu ştiam, că nu prea am citit, dar am dat pe el tot ce a fost. A scos. Bravo lui, dar noi trebuia să câştigăm azi, pentru că CFR nu ne-a surprins cu nimic şi trebuia să luăm cele 3 puncte azi, păcat”, a declarat Vali Creţu pentru  Telekom Sport.

În vârstă de 30 de ani, Jesus Fernandez a fost sub contract cu Real Madrid în perioada 2010 - 2014. A câştigat alături de madrileni o Cupă a Spaniei şi Liga Campionilor (2013-2014).

Afla mai multe despre: vali cretugaz metanliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare