Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat naştere ”Academia Dinamo”. Ionel Dănciulescu este noul manager: ”Nu mă interesează rezultatele la acest nivel de vârstă!”

A luat naştere ”Academia Dinamo”. Ionel Dănciulescu este noul manager: ”Nu mă interesează rezultatele la acest nivel de vârstă!”

Dinamo București

Comentarii

Dănciulescu vorbeşte cu entuziasm despre proiectul cu juniorii de la CS Dinamo. Fostul jucător al echipei din Ştefan cel Mare, esta gata să ajute echipa FC Dinamo cu juniorii de care o să aibă grijă.

Dănciulescu este entuziasmat de proiectul cu juniorii de la CS Dinamo

Fostul jucător al celor de la FC Dinamo, este entuziasmat de proiectul pe care îl coordonează, cu juniorii de la CS Dinamo. Dănciulescu este managerul Academiei şi va avea grijă ca puştilor să nu le lipsească nimic şi să ajungă mari fotbalişti pentru Dinamo. 

Ionel Dănciulescu este pregătit să facă din Academia de juniori a celor de la CS Dinamo un proiect foarte mare şi important de nivelul Academiei lui Hagi. Managerul să pregătească juniorii ca să poată face pasul la FC Dinamo şi aşa să ajute clubul din Ştefan cel Mare.

Alături de el Dănciulescu vrea să aducă nume mari şi importante care au mai trecut pe la Dinamo, acesta fiind unul dintre obiectivele sale.

"Deocamdată suntem în discuţie cu anumiţi foşti mari fotbalişti dinamovişti, dar nu vă pot spune nimic până nu e nimic sigur. Cu siguranţă vor mai fi foşti mari dinamovişti în acest proiect, eu îmi doresc lucrul acesta. Şi când am fost la FC Dinamo eu am fost cel care a insistat foarte mult să vină şi Florin Bratu, şi Cătălin Munteanu, şi Andrei Mărgăritescu, adică eu dintotdeauna am încercat să aduc oameni de valoare acolo unde am lucrat.", a spus Ionel Dănciulescu.

"Mă simt bine, e un proiect un pic diferit, trebuie să înţeleg lucrul ăsta. Sunt destul de entuziasmat, având în vedere că voi lucra cu cei mici. Este un lucru fantatsic. Mă bucur că voi scăpa de nebunia, stresul şi alte lcururi care nu îşi au locul într-o societate normală şi aici mă refer la multe lucruri care nu sunt în regulă la echipa de seniori. Eu mă voi ocupa de partea tehnică, de tot ceea ce include metodologie de lcuru, antrenorii care sunt selectaţi la echipă, copiii care vor veni. Partea de logistică şi alte lucruri care mai sunt de pus la punct, cu siguranţă am o echipă foarte bună şi sunt convins că deciziile le vom lua împreună. Deomcadată nu suntem la un nivel pe care îl arată Academia lui Hagi, un exemplu în tot ceea ce face. Noi suntem la început, suntem la nivel de amatori.", a mai spus managerul Academiei.

Dănciulescu a menţionat faptul că nu este interesat în mod special de rezultatele juniorilor şi că este focusat în dezvoltarea personală a acestora, de la alimenţie, la educaţie şi comportament.

"Nu m-ar interesa foarte tare rezultatele la acest nivel de vârstă, mă interesează altceva. Ca cei mici să vină cu plăcere la antrenament, să facă mişcare, îi învăţăm să se comporte în societate, să mănânce sănătos, să se integreze în societate. Sunt multe academii care pun accept pe rezultate şi mie nu îmi place lucrul ăsta pentru că jucătorul nu poate să îşi dezvolte singur personaliaitea în anumite momente pentru că în acelaşi timp se uită la antrenor înainte de a lua o deicizie şi cel mai bine pentru copil e să ia singur decizia. Lângă mine voi avea un metodist, un om care va sta mai mult la birou. Eu voi fi pe teren voi fi în iarbă, alături de cei mici. Voi încerca să îi susţin mereu. Cu siguranţă voi avea dialog şi cu părinţii.", a adăugat Dănciulescu.

"Sunt convins că nu vor fi numai lucrui uşoare, dar sunt aici şi îmi plac provocările. Noi avem o strânsă legătură şi cu FC Dinamo, şi cu cei din galerie, din board şi cu cei din DDB. Vârfurile care vor fi la anumite grupe de vârstă şi cei de la FC doresc să îi aibă, cu siguranţă vor avea întâietate. Noi lucrăm pentru ei. Noi începem o Academie de la zero. Începem de azi şi, dacă lucrurile merg bine, chiar pe 15 ianuarie vom da drumul la treabă.", a mai precizat managerul.

 

Afla mai multe despre: danciulescu dinamo stefan cel mare academia 

viewscnt
Articole similare