Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat-o pe urmele lui Maradona. VIDEO | Scene incredibile: brazilianul Ronaldo a adormit la meciul echipei sale

A luat-o pe urmele lui Maradona. VIDEO | Scene incredibile: brazilianul Ronaldo a adormit la meciul echipei sale
Comentarii

Legendarul fotbalist Ronaldo Luis Nazario de Lima a urmărit din tribune meciul dintre Real Valladolid, echipă pe care o patronează, şi Leganes, scor 2-4, din campionatul Spaniei.

Deşi a asistat la un meci foarte disputat, brazilianul a fost răpus de oboseală şi a aţipit în repriza a doua. Imaginile au fost surprinse în minutul 69, la trei minute după ce Carillo a dus scorul la 3-1 pentru Leganes.

Scenele surprinse la partida din La Liga aduc aminte de Diego Maradona şi comportamentul său de la Cupa Mondială din Rusia, atunci când fostul mare fotbalist brazilian a adormit în timpul meciului dintre Argentina şi Nigeria.

În cele din urmă, Leganes s-a impus cu scorul de 4-2, prin golurile înscrise de Siovas (11), Oscar (42), Carillo (66, 75), respectiv Toni (50) şi Unal (90+3). În urma acestui succes, Leganes a acumulat 16 puncte şi a urcat pe locul al 15-lea, la un punct de echipa lui Ronaldo, care se află pe o poziţie mai sus.

La începutul lunii septembrie, Ronaldo a cumpărat 51 la sută dintre acţiunile clubului şi, potrivit presei spaniole, a inverstit 30 de milioane de euro în gruparea din Valladolid.

În vârstă de 41 ani, Ronaldo a evoluat în carieră la echipe ca Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan şi Inter Milano. El a câştigat Balonul de Aur în 1997 şi 2002. Ronaldo a jucat de 98 de ori în naţionala Braziliei, pentru care a înscris de 62 de ori

Ronaldo a fost acţionar la o companie producătoare de vinuri alături de vicepreşedintele lui Valladolid, Jose Moro, şi aşa s-ar putea explica legătura fostului internaţional cu echipa din LaLiga.

Real Valladolid a promovat în această vară în primul eşalon al fotbalului spaniol. După trei etape, echipa este pe locul 16, cu două puncte.

Afla mai multe despre: ronaldo nazariosomnvalladolid 

viewscnt
Articole similare