Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat titlul cu FCSB, dar acum deplânge soarta marii rivale: „De când există Dinamo, nu i-am mai văzut niciodată, de când joc eu fotbal, aşa” | VIDEO

A luat titlul cu FCSB, dar acum deplânge soarta marii rivale: „De când există Dinamo, nu i-am mai văzut niciodată, de când joc eu fotbal, aşa” | VIDEO
Comentarii

Cinci ani au trecut de când Gabriel Matei s-a despărţit oficial de FCSB. Fundaşul este acum titular de drept la Academica Clinceni, echipă angrenată în lupta la retrogradare din Liga 1. Una dintre adversarele ilfovenilor în această luptă este şi marea rivală a fostei echipe a lui Matei, Dinamo.

Dinamo este chiar următoarea echipă pe care o întâlneşte Clinceniul în play-out. Meciul este programat duminică, de la ora 17:00, şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1. În urma succesului cu Sepsi din această rundă, echipa lui Ilie Poenaru s-a instalat pe locul 2, la cinci puncte în spatele Viitorului şi la nouă deasupra lui Dinamo, echipă aflată pe ultima poziţie.

„Suntem bucuroşi că am câştigat astăzi, e o victorie extrem de importantă pentru noi. Am prins încredere de la meci la meci, credem în noi, în şansa noastră. ne pregătim bine la antrenament, intrăm încrezători pe teren şi se vede asta.

Ne dorim să scăpăm de emoţii cât mai repede, să fim matematic salvaţi, apoi putem da drumul petrecerii cu adevărat. Cred că este cea mai grea situaţie de când există Dinamo, nu i-am mai văzut niciodată, de când joc eu fotbal, aşa. Noi ne dorim să profităm de această formă slabă a lor”, a declarat Gabriel Matei după Academica Clinceni - Sepsi, scor 1-0.

Afla mai multe despre: mateiclincenidinamo,  

viewscnt
Articole similare