Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat titlul în Liga 1 şi a jucat în Champions League, iar acum o ia de la capăt! Ce face campionul României proaspăt eliberat din închisoare

A luat titlul în Liga 1 şi a jucat în Champions League, iar acum o ia de la capăt! Ce face campionul României proaspăt eliberat din închisoare

Superliga

Comentarii

Condamnat în 2017 la trei ani şi două luni de închisoare, Răzvan Pădureţu a fost eliberat de curând şi lucrează din nou în lumea fotbalului, ca antrenor al unei grupe de copii şi juniori.

  • Pădureţu a fost condamnat pentru ucidere din culpă, în urma unui accident produs în septembrie 2014. Fostul mijlocaş a fugit de la locul accidentului, fiind identificat o zi mai târziu şi în mai 2017 a fost condamnat definitiv.

Pădureţu, care în 2010 a jucat şi pentru echipa naţională a României, sub comanda lui Răzvan Lucescu, într-un amical pierdut în faţa Israelului, scor 0-2, a fost eliberat la începutul acestui an, iar în prezent este angajat al unui centru de copii şi juniori din Bucureşti.

În vârstă acum de 37 de ani, Răzvan Pădureţu a început fotbalul la Dinamo, club la care a fost legitimat între 1999 şi 2006, fiind însă împrumutat la mai multe echipe în această perioadă. În 2007 a devenit jucătorul Unirii Urziceni, unde a şi câştigat titlul în Liga 1, în 2009, sub comanda lui Dan Petrescu. Pădureţu mai are două titluri în palmares, ambele cu Dinamo (2002 şi 2007), chiar dacă a strâns puţine prezenţe în tricoul echipei din Ştefan cel Mare.

1 - o selecţie are Răzvan Pădureţu în naţionala României

Afla mai multe despre: champions leagueromania 

viewscnt
Articole similare