Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A mai plecat un jucător de la FCSB! Gigi Becali a renunţat la el fix înaintea derby-ului cu CFR

A mai plecat un jucător de la FCSB! Gigi Becali a renunţat la el fix înaintea derby-ului cu CFR

FCSB

Comentarii

FCSB a cedat un jucător cu puţin timp înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Este vorba despre tânărul portar Răzvan Ducan, care a fost împrumutat încă un sezon la divizionara secundă FC Argeş.

În vârstă de 19 ani, Răzvan Ducan a fost împrumutat vara trecută de FCSB la FC Argeş, acolo unde a avut evoluţii solide. Tânărul goalkeeper ar fi urmat să revină în această vară la FCSB, dar argeşenii i-au convins pe oficialii roş-albaştrilor să îl cedeze pe Ducan şi în sezonul viitor.

Răzvan Ducan a crescut la CS Petrolul Videle şi a ajuns la academia celor de la FCSB la începutul anului 2018. Tânărul goalkeeper a fost inclus, începând cu iunie 2018, în lotul primei echipe, dar nu a apucat încă să debuteze.

A mai plecat un jucător de la FCSB! Gigi Becali a renunţat la el fix înaintea derby-ului cu CFR

FC Argeş a anunţat, sâmbătă, că fotbaliştii Mihai Leca şi Răzvan Ducan şi-au prelungit contractele, noile acorduri fiind valabile până la finalul sezonului viitor.

"Oficialii grupării din Trivale au ajuns la o nouă înţelegere cu portarul Răzvan Ducan şi fundaşul Mihai Leca. Cei doi jucători au semnat cu echipa noastră noi angajamente valabile până la finalul următorului sezon, cu drept de prelungire”, a precizat FC Argeş", se precizează în comunicat.

Ducan a fost unul dintre jucătorii de bază ai alb-violeţilor, fiind folosit de antrenorul Ionuţ Badea în 15 partide, în toate fiind titular. Portarul în vârstă de 19 ani, care măsoară 192 cm, este unul dintre cei trei juniori pe care tehnicianul grupării din Trivale este obligat să-i aibă permanent în teren în acest sezon.

CFR Cluj - FCSB, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1

Anunţul făcut de gruparea argeşeană vine cu puţin timp înaintea derby-ului dintre CFR Cluj şi FCSB. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare