Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat împotriva Realului şi Barcelonei în Liga Campionilor, însă soarta l-a adus în Liga 1. "Era îngrozit. Mi-a zis că încă se mai conduc căruţele pe străzi"

A marcat împotriva Realului şi Barcelonei în Liga Campionilor, însă soarta l-a adus în Liga 1. "Era îngrozit. Mi-a zis că încă se mai conduc căruţele pe străzi"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul ucrainian Artem Milevskiy era considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti de pe Bătrânul Continent. În 2011, Liverpool s-a interesat de serviciile sale, însă a ales să rămână la Dinamo Kiev. La 5 ani distanţă ajungea, îngrozit, în România, la Concordia Chiajna.

Ajuns la 35 de ani, Artem Milevskiy evoluează în Belarus, la Dynamo Brest, iar în viziunea impresarului său este văzut ca un idol la echipă, în genul legendarului Steven Gerrard. Alexander Pankov a povestit cum a reuşit Milevskiy să-l convingă pe colegul său Pavel Nekhaychik să rămână la club pentru încă un sezon. În plus, impresarul nu are cotă parte din salariul jucătorului, fiind legaţi de o lungă prietenie.

A marcat împotriva Realului şi Barcelonei în Liga Campionilor, însă soarta l-a adus în Liga 1

Alexander Pankov a povesti cât de greu i-a fost lui Artem Milevskiy să vină în România, în 2016: "A fost foarte greu să-l conving să meargă la Concordia Chiajna. Avea foarte multe dubii, era stresat. Mi-as spus că lumea încă conduce căruţe pe străzi acolo. Apoi a ajuns la Bucureşti şi i-a plăcut totul", a povestit Pankov.

Artem Milevskiy avungea în Liga 1 în iarna lui 2016, şi nu avea să stea decât şase luni, timpă în care a marcat 6 goluri, în 15 meciuri. A plecat liber de contract cu formaţia din liga a doua rusă, Tosno.

  • Artem Milevskiy are 81 de goluri în 228 de meciuri pentru Dinamo Kiev. 
  • Trei goluri în grupele Ligii Campionilor: cu Barcelona, Real Madrid şi Porto.
  • În 2010, cota sa de piaţă era 10 milioane de euro.
  • Are 50 de prezenţe pentru naţionala Ucrainei şi 8 goluri marcate.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare