Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat primul hattrick din cariera sa şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: "E obositor să lucrezi cu Pep Guardiola"

A marcat primul hattrick din cariera sa şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: "E obositor să lucrezi cu Pep Guardiola"

Manchester City

Comentarii

Manchester City a făcut instrucţie cu Watford în Premier League, iar Bernardo Silva a fost cel mai bun jucător al meciului.

Portughezul a reuşit contra lui Watford primul său hattrick din carieră, o performanţă care l-a surprins chiar şi pe el.

La finalul meciului, Silva a făcut o declaraţie amuzantă: "Da, este obositor să lucrezi cu Pep Guardiola, nu am niciun dubiu" a spus starul lusitan după Manchester City - Watford 8-0.

"Este obositor, dar trebuie să facem asta. Dacă vrei să lupţi pentru toate trofeele puse în joc, ai nevoie de un antrenor care să te împingă zi de zi în faţă. Uneori, nu e deloc uşor, dar e foarte bine că avem un antrenor care nu ne permite să ne relaxăm. Dacă eşti inteligent, îţi dai seama de ceea ce trebuie să faci şi înţelegi că antrenorul tău îţi vrea binele. Nu face nimic ca să ne supere, ci ca să ne ajute şi ca să facă echipa asta mai bună" a mai spus Silva după meci. 

Manchester City de record

Manchester City a marcat de 5 ori în primele 18 minute ale partidei cu Watford din Premier League. 

Cele 5 goluri marcate în decurs de 18 minute, reprezintă un record istoric pentru un club din Premier League. Un alt record stabilit de City în urma acestui meci este ”cea mai mai diferenţă de scor înregistrată la pauză într-un meci de Premier League” după cum anunţă BBC.

Totodată, argentinianul Aguero a reuşit şi el propriul record. Este primul fotbalist din Premier League care marchează în fiecare din primele şase meciuri ale sezonului!

Afla mai multe despre: guardiolabernardo silva 

viewscnt
Articole similare