Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat un gol superb, dar echipa sa a pierdut clar cu FCSB: ”Nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Bine că vine această pauză!”

A marcat un gol superb, dar echipa sa a pierdut clar cu FCSB: ”Nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Bine că vine această pauză!”

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Oaspeţii au maract un gol superb prin Eduard Florescu: ”O execuţie pe care o încerc mereu când am ocazie, o încerc la antrenament... degeaba am reuşit-o dacă nu mi-am ajutat echipa” a spus el, după meci.

Botoşani a pierdut clar, în ciuda faptului că a marcat prima: ”Am căzut pur şi simplu, nu am o explicaţie pe care să o spun eu. E o perioadă grea pentru noi, avem problemele pe care le ştiţi şi încercăm să trecem cu bine. Este o perioadă frumoasă pentru mine, dar este inutil atâta timp cât nu pot să îmi ajut echipa să fie unde ne dorim cu toţii. Nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Este binevenită această pauză, sperăm să ne revenim cât mai repede şi să revenim acolo unde ne este locul” a mai explicat fotbalistul echipei antrenate de Marius Croitoru.
 

Afla mai multe despre: eduard florescu 

viewscnt
Articole similare