Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A murit o legendă din WWE, după un accident şocant! Johnny Valiant a fost lovit în plin de o maşină în timp ce încerca să traverseze

A murit o legendă din WWE, după un accident şocant! Johnny Valiant a fost lovit în plin de o maşină în timp ce încerca să traversezegalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Fostul wrestler Johnny Valiant, cunoscut şi sub pseudonimul de "Atrăgătorul" (en. Luscious), a murit miercuri dimineaţă, la vârsta de 71 de ani, după ce a fost victima unui accident de circulaţie.

Membru al WWE Hall of Fame, Johnny Valiant încerca să traverseze în fugă o stradă din Los Angeles, prin loc nepermis, fiind lovit în plin de un SUV, anunţă presa din SUA.

Johnny "Luscious" Valiant fusese introdus în Hall of Fame în 1996, după o carieră spectaculoasă în WWE, unde a cucerit în două rânduri titlul "World Tag Team", prima în 1974, alături de fratele său, “Handsome” Jimmy, şi apoi în 1979, alături de "Gentleman" Jerry Valiant.

Ulterior, Johnny Valiant a fost managerul celebrului Hulk Hogan şi şi-a suprins fanii cu apariţii episodice în seriale precum "Clanul Sorpano" sau "Lege şi ordine".

Afla mai multe despre: wwejohnny valiantluscious,  

viewscnt
Articole similare