Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A negociat cu Real Madrid şi a fost dat afară! Situaţie fără precedent în fotbalul francez

A negociat cu Real Madrid şi a fost dat afară! Situaţie fără precedent în fotbalul francez

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Rennes, Olivier Letang a fost demis după ce a negociat transferul lui Eduardo Camavinga la Real Madrid.

Real Madrid este un club foarte atent la tinerele talente care apar pe piaţă. Gruparea blanco i-a adus pe brazilienii Reinier, Vinicius şi Rodrygo Goes tocmai pe aceste considerente, iar preşedintele Perez şi staff-ul său continuă să studieze tot ceea ce apare nou şi de mare perspectivă în fotbalul internaţional.

Este şi cazul tânărului şi talentatului Eduardo Camavinga, fotbalist în vârstă de 17 ani care evoluează pentru Stade Rennais şi care a trezit interesul mai multor cluburi mari din Europa, printre care Paris Saint Germain, Manchester City sau Manchester United.

Conform presei din Franţa, preşedintele clubului Rennes, Olivier Letang ar fi discutat cu Real Madrid transferul lui Camavinga, situaţie care l-a pus în ipostaza de a fi demis de la conducerea clubului. L'Equipe asigură că Letang ar fi discutat în secret cu Real Madrid, iar proprietarul clubului, miliardarul François-Henri Pinault a aflat şi a luat decizia de a-l concedia imediat. Conform sursei citate, Pinault ar vrea să-l aducă în aceeaşi funcţie pe legendarul Arsene Wenger, care nu a îndeplinit niciodată un astfel de rol.

 

 

Eduardo Camavinga este cotat deja la 35 de milioane de euro, deşi abia a împlinit vârsta de 17 ani. Mijlocaşul defensiv a bifat 22 de meciuri în actuala stagiune a Ligue 1 şi a marcat un gol. El a fost promovat la prima echipă în 2018.

Afla mai multe despre: camavingareal madridrennes 

viewscnt
Articole similare