Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pariat sau nu Gigi Becali pe meciul Nordsjaelland - FCSB 2-0? Reacţia lui Mihai Stoica: "Dacă-l suspenzi, ce n-are voie să facă?" | EXCLUSIV

A pariat sau nu Gigi Becali pe meciul Nordsjaelland - FCSB 2-0? Reacţia lui Mihai Stoica: "Dacă-l suspenzi, ce n-are voie să facă?" | EXCLUSIV
Comentarii

Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă. Patronul FCSB-ului a spus că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale în play-off-ul Conference League.

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland, după ce a pierdut returul din Danemarca, scor 0-2. Vicecampioana României a început în forţă returul din Danemarca şi a ratat două ocazii mari de a marca, prin Coman şi Şut. Gazdele au avut la rândul lor trei şanse mari de a deschide scorul în prima repriză, iar cu trei minute înainte de finalul primelor 45 de minute, arbitrul kosovar a indicat punctul cu var, după un duel între Pantea şi Diomande. Nordsjaelland a deschis scorul din penalty, iar în repriza a doua şi-a făcut viaţa uşoară, după ce Chiricheş a văzut al doilea cartonaş galben. 

MM Stoica crede că Gigi Becali a glumit când a spus că a pariat pe calificarea FCSB-ului

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a declarat că nu crede în ceea ce a declarat Gigi Becali. În opinia lui Mihai Stoica, finanţatorul vicecampioanei României doar a glumit când a spus că a mizat 20.000 de euro pe calificarea FCSB-ului şi a susţinut că este ”imoral” să nu ai voie să pariezi pe meciurile unor echipe din străinătate, care nu au legături strânse cu clubul la care activezi.

MM Stoica: Eu nu cred că a pariat. Cred că glumeşte.Este imoral, să nu mă laşi pe mine să pariez, joacă de exemplu Inter cu Monza. De ce n-aş putea să pariez dacă eu cred că se întâmplă ceva? Este normal să nu mă laşi să pariez contra echipei mele. Este o prostie. Sunt convins că n-a pariat.

Prezent în studioul Orange Sport, Andrei Vochin, oficialul FRF, a spus că este posibilă intervenţia Comisiei de Etică şi Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal ar putea interveni, în cazul în care se dovedeşte că Gigi Becali a pariat pe meciul FCSB-ului.

Vochin: (n.r. Este un caz pentru Comisia de Etică?)  Trebuie să întrebăm Comisa să vedem.

MM Stoica: Şi ce faci? Cum s-a întâmplat cu jucătorii care au pariat şi au fost suspendaţi, îl suspenzi pe Gigi? Şi dacă îl suspenzi, ce nu mai are voie să facă? Mi se pare o glumă. La Gigi sunt multe glume. (n.r. De unde ştie Gigi Becali cota?) Toată lumea se mira de ce avem cotă atât de mare la calificare.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare