Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A petrecut Gabi Tamaş înainte de meciul cu CFR? Ciobotariu: ”A fost să ia lumină”. La ce oră a revenit în cantonament

A petrecut Gabi Tamaş înainte de meciul cu CFR? Ciobotariu: ”A fost să ia lumină”. La ce oră a revenit în cantonament

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş ar fi petrecut în noapte de Înviere, chiar înainte de partida cu CFR Cluj, pierdută de ilfoveni cu 1-0. Liviu Ciobotariu a lămurit situaţia.

Despre Gabi Tamaş a apărut zvonul că ar fi petrecut în noapte de Înviere, într-un bar din Pipera, cartier care se află lângă Voluntari.

Fundaşul de 38 de ani ar fi avut această escapadă chiar înainte de partida cu CFR Cluj, care s-a jucat duminica trecută şi care a fost pierdută cu 1-0 de FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu, întrebat dacă Tamaş a petrecut în noapte de înviere: ”Exclus!”

Antrenorul lui FC Voluntari a fost întrebat după eşecul cu Universitatea Craiova (scor 1-0) dacă sunt adevărat zvonurile cum că Tamaş ar fi petrecut înainte de meciul cu CFR Cluj.

Liviu Ciobotariu a lămurit situaţia şi a infirmat aceste zvonuri. Pe de altă parte, antrenorul lui FC Voluntari spune că 5 jucători i-au cerut acceptul să plece din cantonament în seara de Înviere, pentru a lua lumină.

Printre cei 5 jucători a fost şi Gabi Tamaş, dar Liviu Ciobotariu susţine că acesta n-a petrecut şi toţi au revenit în cantonament în jurul orei 01:00 noaptea.

”(n.r. dacă Tamaş a petrecut în noapte de Înviere) Exclus. Am stat în cantonament, au fost 5 jucători care au vrut să meargă să ia lumină, dar la ora 01:00, ceva de genul... (Gabi nu era printre ei?) Ba, da, era şi Gabi. La ora 01:00 au fost la hotel.

Nu avea cum să fie la petrecere dacă noi eram în cantonament”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Antrenorul lui FC Voluntari a fost întrebat dacă nemulţumirile exprimate în ultima vreme de Gabi Tamaş şi-au pus amprenta asupra jocului acestuia.

”Nici nu se pune problema! Eu îl cunosc pe Gabi Tamaş, eu am mare încredere în el. La Gabi, orice antrenament, orice meci amical, oficial îl tratează cu mare, mare responsabilitate şi chiar mi-a plăcut cum a jucat. A jucat foarte bine”, a mai spus Ciobotariu.

Gabi Tamaş a declarat la mijlocul săptămânii că nu va mai continua din vară la FC Voluntari, deoarece şefii clubului nu s-au ţinut de cuvânt faţă de el şi colegii săi. La mijloc ar fi vorba despre bonusul pentru calificarea în play-off, care n-a fost plătit nici acum. 

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare