Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat cel mai tare transfer al Stelei, deşi era dat ca sigur. Suporterii s-au oferit să-i plătească salariul, dar jucătorul a refuzat

A picat cel mai tare transfer al Stelei, deşi era dat ca sigur. Suporterii s-au oferit să-i plătească salariul, dar jucătorul a refuzat

Fotbal intern

Comentarii

Până la urmă, Marius Pena nu a mai ajuns la Steaua. Atacantul de 33 de ani a fost anunţat ca o mutare sigură şi chiar s-a prezentat la antrenamente, dar transferul a picat.

Steaua a fost aproape să dea cea mai importantă lovitură din momentul în care s-a reînfiinţat. Conducerea CSA a anunţat că îl va legitima pe Marius Pena, atacant cu multă experienţă în Liga 1, care a reuşit să câştige un titlu cu Oţelul Galaţi. Transferul era dat ca sigur, mai ales că atacantul de 33 de ani s-a prezentat şi la antrenamentele conduse de Marius Lăcătuş.

Miercuri, Asociaţia Steliştilor 1947 a anunţat însă că Marius Pena nu mai vine: ”Marius Pena a refuzat oferta clubului STEAUA, deşi acum câteva săptămâni fusese anunţat drept o mutare sigură şi începuse antrenamentele. AS47 şi-a prezentat disponibilitatea faţă de club de a ajuta financiar plata salariului, însă atacantul a refuzat, invocând motive personale”, au postat cei de la AS47 pe contul de Facebook.

Afla mai multe despre: marius penasteaua 

viewscnt
Articole similare