Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat încă o variantă de antrenor la CFR Cluj? Anunţ de ultim moment: "Nu am avut nicio discuţie, niciun contact!"

A picat încă o variantă de antrenor la CFR Cluj? Anunţ de ultim moment: "Nu am avut nicio discuţie, niciun contact!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) e antrenor liber de contract în acest moment, iar numele său a fost legat de mai multe echipe până în prezent. Tehnicianul a avut ofertă de la FCSB, dar şi din Turcia şi Arabia Saudită, iar despre el s-a spus că ar putea ajunge şi la CFR Cluj sau U Craiova. Şumudică a spus că n-a negociat cu nimeni de la campioana României.

Marius Şumudică la CFR Cluj? Răspuns ferm al antrenorului: "N-am avut nicio disucţie, niciun contact!"

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu de campioană la rând în Liga 1, dar antrenorul Edi Iordănescu va pleca de la echipă. Astfel, conducerea e în căutare de antrenor, iar după ce varianta Leo Grozavu a picat, rămân în picioare variantele Gâlcă şi Şumudică. Ultimul a spus însă că n-a fost căutat de nimeni de la CFR şi că prioritatea sa e să meargă în străinătate

"Nu, n-am avut nicio discuţie cu nimeni de la CFR CLuj. Pentru mine, prioritate e să plec în străinătate. Nu neapărat datorită condiţiilor financiare. La 50 de ani cred că mai am de tras, îmi doresc foarte mult să antrenez în străinătate, să-mi pun în practică filozofia mea şi strategia mea. N-am avut niciun contact cu CFR Cluj", a spus Marius Şumudică, la Pro X

Până acum, Marius Şumudică le-a antrenat în străinătate pe Kavala, Al Shaab, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep FK şi Rizespor.

Şumudică a vorbit din nou despre oferta refuzată de la FCSB

Apoi, antrenorul a vorbit din nou despre refuzul de a merge să antreneze FCSB, echipa lui Gigi Becali: "Dezamăgeam o mare parte din admiratorii mei. Pierdeam o mare din ei. Profesional, e bine să te gândeşti şi să vezi ce e mai bine pentru familie. Au fost mai multe motive care m-au făcut să iau această decizie", a mai spus Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujofertareactie 

viewscnt
Articole similare