Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat revenirea lui George Ţucudean la Dinamo. Motivul dezvăluit de Contra: ''După 2-3 zile ne-a spus asta''. Ce se întâmplă cu Paul Anton

A picat revenirea lui George Ţucudean la Dinamo. Motivul dezvăluit de Contra: ''După 2-3 zile ne-a spus asta''. Ce se întâmplă cu Paul Anton

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a vorbit duminică, într-o conferinţă de presă, despre cele două ţine importante ale lui Dinamo pe piaţa transferurilor: George Ţucudean şi Paul Anton.

Din păcate pentru fanii dinamovişti, revenirea lui Ţucudean în ''groapă'' a picat, dar semnele sunt bune pentru Dinamo. Atacantul ar fi acceptat iniţial să se alăture proiectului lui Cosmin Contra, însă forma fizică nu i-a permis să joace la un asemenea nivel. 

''Au fost discuţii cu George. În principiu a fost entuziasmat de acest proiect, dar având problemele pe care le-a avut în ultimul an, mi-a cerut câteva zile de gândire. Dacă se simte în stare să ne ajute, din punct de vedere fizic şi mental. După 2-3 zile ne-a zis că nu poate, nu se simte bine, în stare, să ne ajute la reconstrucţia echipei'', a declarat Cosmin Contra. 

Fostul selecţioner a confirmat şi negocierile cu Paul Anton, însă mijlocaşul aşteaptă să vadă ce oferte va mai primi şi ulterior va lua o decizie. Anton a jucat la Dinamo din 2015 până în 2018, cu o pauză de un sezon, când a fost împrumutat la Getafe. 

''Cu Anton suntem în discuţii, dar mai are şi alte oferte. Aşteptăm răspunsul lui în funcţie de ce oferte va avea'', a mai spus Contra.

Până acum, Dinamo a făcut trei transferuri. Vlad Achim, Janusz Gol şi Adam Nemec sunt cei trei fotbalişti care au semnat cu formaţia din ''Ştefan cel Mare'', toţi trei din postura de jucători liberi de contract. 

Afla mai multe despre: tucudeanpaul antoncontradinamo 

viewscnt
Articole similare