Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat transferul lui David Silva la Lazio. Poate semna cu marea rivală AS Roma. Este dorit şi în Spania

A picat transferul lui David Silva la Lazio. Poate semna cu marea rivală AS Roma. Este dorit şi în Spaniagalerie foto

Manchester City

Comentarii

David Silva (34 de ani) şi-a terminat contractul cu Manchester City odată ce echipa a fost eliminată din UEFA Champions League, însă nu va mai ajunge la Lazio, ci poate semna chiar cu rivala AS Roma.

Lazio i-a oferit un contract lui David Silva în urmă cu o săptămână, urmând ca spaniolul să îşi dea acordul şi să îl semneze, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Drept urmare, Claudio Lotito, proprietarul lui Lazio, i-a dat un ultimatum lui Silva, iar presa din Spania susţine că experimentatul mijlocaş nu va mai semna cu gruparea italiană. 

  • 12 milioane de euro este cota lui David Silva, potrivit transfermarkt.com 
  • Pe 24 august îi expiră, în mod oficial, contractul cu Manchester City 

David Silva pleacă de la City după 10 ani. La ce echipă poate ajunge 

David Silva a fost cumpărat de Manchester City în 2010, de la Valencia, pentru 28,75 milioane de euro, iar pe parcursul celor 10 ani petrecuţi la Manchester, Silva a intrat definitiv în istoria clubului, ca fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din era modernă a echipei. A fost căpitan şi a luat parte la toate cele patru titluri câştigate în Premier League. În total, spaniolul a îmbrăcat de 436 de ori tricoul lui City, a marcat 77 de goluri şi a oferit 140 de assist-uri. 

Estadio Deportivo scrie că David Silva se poate întoarce chiar la echipa de la care a plecat în urmă cu 10 ani: Valencia. Cu toate acestea, mai este dorit şi la Betis Sevilla. 

Un scenariu interesant este propus tot de publicaţia spaniolă, care scrie că AS Roma ar vrea să îi dea o lovitură marii rivale din capitală şi să îl transfere pe David Silva. 

Afla mai multe despre: david silvaas romavalencia 

viewscnt
Articole similare