Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat transferul lui Diego Capel la Dinamo! Cosmin Contra nu a fost convins de fostul jucător de la Sevilla

A picat transferul lui Diego Capel la Dinamo! Cosmin Contra nu a fost convins de fostul jucător de la Sevilla galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Diego Capel (32 de ani) nu mai vine la Dinamo. Cosmin Contra nu a fost convins de fostul internaţional spaniol, care s-a antrenat în ultima săptămână cu Dinamo.

Ajuns la 32 de ani, Diego Capel ar fi putut deveni cel mai titrat fotbalist străin care a activat în fotbalul românesc vreodată. Spaniolul a cucerit două Cupe UEFA, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, Cupa Portugaliei cu Sporting Lisabona şi campionatul Belgiei cu Anderlecht. În plus, este campion european cu Spania, la U19 şi U21. A fost cotat, în ianuarie 2010, pe vremea când evolua la Sevilla, la 10 milioane de euro.

Cu toate acestea, în ultimii trei ani, mijlocaşul lateral nu prea a mai evoluat, sau dacă a făcut-o, a fost la un nivel nu tocmai ridicat, la formaţii precum Extremadura (Spania) sau Birkirkara (Malta). Acest lucru pare să-şi fi pus amprenta asupra jucătorului, pentru că după o săptămână pe care a petrecut-o atrenându-se la Săftică, fotbalistul nu l-a convins pe Cosmin Contra. 


A picat transferul lui Diego Capel la Dinamo! Cosmin Contra nu a fost convins de fostul jucător de la Sevilla

Astfel, Dinamo a decis să nu îi ofere un contract lui Capel, care a plecat acasă. La Dinamo, Capel ar fi primit un salariu lunar de 20.000 de euro, aşadar "câinii" nu îşi permiteau să plătească un asemenea salariu unui fotbalist care nu ar fi fost titular de drept în "Ştefan cel Mare".

 

Diego Capel are două selecţii la naţionala Spaniei. Ambele în 2008

”S-a spus că Diego Capel a semnat şi nu este aşa, Diego Capel nu a avut echipă, a jucat ultima dată în Malta, a fost în probe la Dinamo, s-a antrenat bine, dar atât Rufo Collado cât şi cei care se ocupă de echipă la nivel tehnic nu au considerat că e suficient de pregătit să o ajute acum pe Dinamo. Diego a plecat ieri, şi-a luat la revedere. A fost o decizie dură, dar mai aducem trei jucători pe trei posturi importante care trebuie să fie pregătiţi să ne ajute acum”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Afla mai multe despre: diego capeldinamo 

viewscnt
Articole similare