Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat transferul lui Luis Suarez la Juventus! Motivul pentru care atacantul nu poate să joace la campioana Italiei. Ce opţiuni mai are

A picat transferul lui Luis Suarez la Juventus! Motivul pentru care atacantul nu poate să joace la campioana Italiei. Ce opţiuni mai are

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Luis Suarez la Juventus Torino a picat. Atacantul în vârstă de 34 de ani nu poate să joace, din punct de vedere legal, la campioana Italiei.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost în negocieri cu Juventus şi chiar s-a înţeles cu "bătrâna doamnă", însă din motive legale, el nu poate juca la Juventus. 

Juventus i-a transferat în această vară pe Arthur Melo (brazilian) şi Weston McKennie (american), astfel că au fost ocupate cele două locuri pentru jucătorii din afara Uniunii Europene. Cum Luis Suarez are doar cetăţenia uruguyană, acesta nu poate fi înregistrat şi nu poate juca pentru Juventus. S-a pus problema ca atacantul să primească cetăţenia italiană, însă acest lucru nu este posibil până la începutul lui octombrie, atunci când se încheie perioada de transferuri şi trebuie dat lotul pentru UEFA Champions League. 

Astfel, Suarez trebuie să analizeze variantele pe care le are. El tot îşi doreşte să plece de la Barcelona după conflictul pe care l-a avut cu Ronald Koeman şi mai este în negocieri cu Marseille şi Atletico Madrid. 

Cotat la 28 de milioane de euro, Suarez a fost adus în 2014, de la Liverpool, şi în şase ani a marcat 198 de goluri în tricoul blaugrana, fiind al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului. 

Afla mai multe despre: luis suarezjuventus 

viewscnt
Articole similare