Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A plecat cu handicap din start. E puţin explicabilă decizia lui!". Cornel Dinu îl pune la zid pe Edi Iordănescu după primul pas greşit în nouă meciuri | EXCLUSIV

"A plecat cu handicap din start. E puţin explicabilă decizia lui!". Cornel Dinu îl pune la zid pe Edi Iordănescu după primul pas greşit în nouă meciuri | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (74 de ani) a analizat, la Minutul 91, meciul FC Voluntari - FCSB 0-0 şi a spus că Edi Iordănescu (42 de ani) a greşit alcătuirea echipei de start. "Procurorul" a spus că Iordănescu a greşit când l-a pus pe Constantin Budescu să joace vârf, iar Voluntariul a avut ocaziile mai mari ale partidei.

"FCSB a plecat cu handicap din start! E puţin explicabilă decizia lui Edi". Cornel Dinu a analizat FC Voluntari - FCSB 0-0

FCSB s-a impiedicat de FC Voluntari, 0-0 în Ilfov, după o serie de opt victorii la rând în toate competiţiile. Rezulatul, dar mai ales jocul, l-a supărat pe Gigi Becali, iar la Minutul 91 Cornel Dinu i-a dat dreptate patronului de la FCSB. "Procurorul" a spus că Edi Iordănescu şi-a îngreunat viaţa la meciul cu Voluntari prin alcătuirea echipei de start.

Voluntariul a dominat partida şi a avut ocaziile mai mari, susţine Dinu, care n-a înţeles decizia lui Iordănescu Jr. de a juca cu Constantin Budescu vârf de atac.

"Raportul ocaziilor este interesant. Voluntariul care este după o perioadă de şase, şapte rezultate bune, se pare că are şi trei partide în care maniera în care joacă acest 5-3-2... Părerea mea a fost foarte puţin explicabilă distribuţia pe care a trimis-o în teren Edi Iordănescu. Budescu nu e atacant central în niciun caz, e un servat. Din plecare, cred eu, FCSB a plecat cu handicap pe atac.

Voluntari are trei apărători cu epxerienţă, Tamaş, Armaş, Ricardinho. Cel care şi-a îngreunat jocul a fost Edi Iordănescu, a favorizat pe undeva jocul acesta defensiv al Voluntariului. Ocaziile cele mai mari le are Voluntariul. FCSB nu putea emite pretenţii să treacă de FC Voluntari, de maniera în care a pregătit jocul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

FCSB a remizat, duminică, scor 0-0 cu FC Voluntari, după opt victorii la rând în toate competiţiile în care e angrenată. FCSB a legat opt victorii la rând în toate competiţiile cu Edi Iordănescu pe bancă. Roş-albaştrii au câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

Gigi Becali n-a putut să se mai abţină: "Se joacă ceva la noi? E haotic, totul haotic"

Gigi Becali nu s-a mai putut abţine după FC Voluntari - FCSB 0-0 şi a criticat dur jocul echipei şi pe antrenorul Edi Iordănescu: "Se joacă ceva la noi? E haotic, totul haotic. Să nu interpretaţi. Eu nu zic despre Edi. Nu ştiu cine, dar se joacă haotic. Face ce vrea fiecare, fiecare joacă ce-i place lui. Jucăm după ureche şi haotic. Nu vreau să zic despre Edi sau nu ştiu cine... Am ce să fac? N-am ce să fac. Nu mă bag şi gata, să vedem ce o să iasă, dar nu văd cu ochi buni. Am mai pierdut un an, cred eu. Rezultatele alea le-am fîcut noi, echipa? Le-a făcut Dumnezeu. Victoriile alea.

Nu sunt genul de om care să aibă diplomaţie sau ceva, jucăm haotic şi fără o noimă de joc. Toţi vor să dribleze când iau mingea. Aşa e la fotbal, fiecare joacă ce poate şi cum ştie să joace. Aici voiam să văd diferenţa. Nu am făcut nicio şedinţă cu Edi Iordănescu. Care şedinţă? Vorbim luni despre ce e vorba, de obicei", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare