Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat cu scandal de la FCSB, iar acum a tranşat războiul cu CSA: „Pentru mine, ea este şi va rămâne Steaua”

A plecat cu scandal de la FCSB, iar acum a tranşat războiul cu CSA: „Pentru mine, ea este şi va rămâne Steaua”

FCSB

Comentarii

La trei ani de la ultima sa aventură în fotbalul românesc, Cristiano Bergodi a revenit în Liga I. Antrenorul italian a preluat-o pe FC Voluntari.

Înainte de a se înţelege cu ilfovenii, Cristiano Bergodi a pregătit-o ultima dată pe Modena, în perioada martie 2016-iunie 2016. Deşi a revenit în fotbalul românesc după trei ani, italianul este la curent cu tot ce se întâmplă în Liga I, inclusiv cu scandalul dintre fosta sa echipă, FCSB, şi CSA Steaua.

"Cred că aceasta este cea mai mare provocare din cariera mea. Probabil că a fost la fel şi la Steaua... Pentru că Steaua este o echipă mare. Steaua ... Acum se cheamă FCSB. E greu să spun acest nume, pentru mine e Steaua. 

Normal că e o mare provocare venirea la Voluntari, pentru că a trecut un an şi jumătate de când nu am mai antrenat. Dar am aceeaşi pasiune pe care am avut-o în trecut şi vreau să fac o muncă foarte bună aici. Credeţi-mă, am motivaţie. Nu sunt un antrenor cu o anumită vârstă, sunt încă tânăr, cel puţin aşa mă simt eu.

Eu cred că presiune e mereu. Presiune e mereu, chiar dacă ai obiectiv câştigarea titlului, cum era la Steaua, chiar dacă pe acea vreme nu erau mari investiţii, jucam cu mai mulţi tineri. Dar, la fel, la Voluntari e presiune. Pentru un antrenor e mereu presiune. Nu cred că există un antrenor care să nu aibă presiune. 

Mă simt bine în România, aş putea spune că este o a doua casă pentru mine, normal, din punct de vedere profesional. Eu am venit aici şi când nu eram antrenor, eram antrenor în Italia. Am venit, am văzut câteva meciuri. Am prieteni foarte buni aici, ca Renzo (n.r. - Renzo Rossi), şi e normal să se spună că România e a doua casă. Mă cunosc mai mult românii decât italienii, ca antrenor" , a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsbsteauacristiano bergodiliga 1 

viewscnt
Articole similare