Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de câţiva ani de la CFR, dar a rămas apropiat de echipă: "Inima mi-a rămas aici"

A plecat de câţiva ani de la CFR, dar a rămas apropiat de echipă: "Inima mi-a rămas aici"

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini (59 de ani) a fost antrenorul celor de la CFR Cluj în sezonul 2009-2010 şi chiar dacă au trecut mulţi ani de când nu a mai fost în Gruia, italianului i-a rămas la sufletul clubul.

"Clujul mi-a rămas în inimă, iar Lazio este o echipă italiană pe care am venit să o urmăresc. Cred că va fi un meci tare şi, repet, Lazio este un un nivel tehnic foarte înalt. Am văzut meciuri de-ale celor de la CFR, sunt bucuros că s-a întors Lacina Traore, este unul dintre jucătorii cu care am lucrat, la fel şi Cipri, la fel Culio. L-am văzut şi pe Panin. Inima mi-a rămas aici şi este greu pentru orice echipă care vine să joace aici şi la fel va fi şi pentru Lazio mâine seară", a spus Mandorlini despre afinitatea sa pentru campioana României şi despre meciul de joi seară, transmis în direct, la Telekom Sport 1, de la ora 19:55. 

Mandorlini, care a făcut eventul cu CFR în sezonul 2009-2010, recunoaşte că nu îl ştie prea bine pe Dan Petrescu, dar performanţele vorbesc pentru "bursuc": "Nu îl cunosc prea bine, l-am văzut puţin ieri, dar cifrele vorbesc pentru el. Atâtea victorii, este un antrenor valoros. E un antrenor important, care are succes, deci îl felicit".

Fostul antrenor de la Genoa şi Hellas Verona a vorbit şi despre Ştefan Radu, care nu a făcut deplasarea la Cluj: "Ştefan Radu e un jucător puternic, a demonstrat-o în atâţia ani, cred că nu mai e nimic de spus. Un fotbalist care joacă titular atâţia ani este un punct fix al lui Lazio. La startul acestui sezon a părut că are ceva probleme, dar a revenit printre titulari şi este un jucător important în apărarea cu trei fundaşi. Poate juca şi fundaş stânga, felicitări, este un om de bază".

Afla mai multe despre: andrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare