Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la Barcelona şi semnează cu Manchester United: ”E timpul să va spun la revedere! Mulţumesc Barca!”

A plecat de la Barcelona şi semnează cu Manchester United: ”E timpul să va spun la revedere! Mulţumesc Barca!”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Manchester United este foarte aproape să-l transfere pe Marc Jurado, unul dintre cei mai talentaţi jucători din academia catalanilor.

Manchester United este foarte aproape să-l achiziţioneze pe Marc Jurado, unul dintre cei mai talentaţi jucători de la Barcelona B.  Fotbalistul şi-a anunţat deja plecarea printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare: ”Nu e uşor să renunţi la ceea ce poţi numi deja a doua casă. Am fost şi mă consider un tip norocos pentru că am avut ocazia să îmbrac acest tricou. E timpul să fac acest pas şi e timpul să spun La Revedere! Mulţumesc Barca!” este mesajul postat de tânărul fotbalist pe Instagram.

La numai 16 ani, Jurado a fost un titular obişnuit în echipa Under 18 a Barcelonei, antrenată de Sergi Mila.

Fotbalistul care trezise şi anul trecut interesul cluburilor din Anglia, inclusiv al celor de la Manchester United, va semna cel mai probabil chiar cu formaţia de pe Old Trafford, susţine presa britanică.

Considerat un mare talent al Academiei catalanilor, Marc Jurado Gomez evoluează ca fundaş lateral dreapta şi impresionează prin plasament, viteză şi tehnică.

Afla mai multe despre: marc jurado 

viewscnt
Articole similare