Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la Dinamo şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă: ”Sper la o experienţă diferită faţă de cea din Ştefan cel Mare”

A plecat de la Dinamo şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă: ”Sper la o experienţă diferită faţă de cea din Ştefan cel Mare”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt şi-a prezentat în cursul zilei de vineri achiziţiile efectuate până acum. Pe lângă Filip Jazvic sau Ivan Lendric, gruparea sibiană l-a transferat în această iarnă şi pe Sergiu Popovici de la Dinamo.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani revine astfel în Sibiu, după ce în sezonul 2012 a mai jucat sub formă de împrumut la formaţia Voinţa Sibiu: ”M-am întors aici şi sunt bucuros. Mă bucur că Mister m-a dorit aici şi are încredere în mine. Urmează o perioadă în care ne vom pregăti, o să încerc să mă pregătesc cât mai bine, ca să îi demonstrez că merit să joc. Îmi doresc să joc cât mai mult şi să ajut echipa. Şi sunt sigur că o să ne meargă bine” a declarat Popovici.

Fostul fundaş de la Dinamo recunoaşte că perioada petrecută în Ştefan cel Mare nu a fost una dintre cele mai bune. Popovici s-a transferat la Dinamo anul trecut, dar nu a reuşit să impresioneze.

Mai mult, experienţa Dinamo Bucureşti a coincis pentru fundaşul stânga născut la Făget cu una dintre perioadele foarte slabe din ultimele decenii ale clubului alb-roşu: ”Am mai jucat la echipe mai mici ale campionatului, ca Botoşani sau Gaz Metan, însă nu am ajuns niciodată în situaţia asta.  A fost o perioadă mai puţin bună pentru mine, s-a terminat. Acum urmează o perioadă, sper să fie mai bună, total diferită faţă de cea de la Dinamo şi să realizăm lucruri bune aici” a declarat vineri, Sergiu Popovic.

Popovici a început fotbalul la Banatul Timişoara şi l-a continuat la formaţia oraşului său natal, Flacăra Făget. În 2014 a fost transferat de FC Vaslui, împrumutat la Sibiu, pentru ca apoi să evolueze pentru un sezon la Academica Argeş. Două sezoane a bifat apoi fundaşul stânga la FC Botoşani, o perioadă în care s-a făcut remarcat de către forţele bucureştene ale Ligii 1.

A fost transferat însă la Mediaş şi abia în 2018 a devenit fotbalistul lui Dinamo. Sergiu Popovici revine acum în Sibiu şi va evolua pentru FC Hermannstadt, acolo unde a fost dorit de antrenorul Vasile Miriuţă. 

Afla mai multe despre: sergiu popovicidinamo bucureştifc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare