Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la Dinamo şi nu-şi mai revine. Ce ex-dinamovist a jucat un singur minut la actuala sa echipă în primele 10 meciuri ale sezonului

A plecat de la Dinamo şi nu-şi mai revine. Ce ex-dinamovist a jucat un singur minut la actuala sa echipă în primele 10 meciuri ale sezonului

Dinamo București

Comentarii

Pe numele său complet, Rivaldo Vitor Mosca Ferreira Junior, Rivaldinho, fiul legendarului Rivaldo a părăsit-o pe Dinamo pentru a juca în Bulgaria la Levski Sofia, acolo unde este coechipier cu Sergiu Buş.

36 de meciuri a jucat brazilianul la Dinamo între 2016 şi 2018, dar din ianuarie a ajuns în Bulgaria, acolo unde speră să câştige campionatul cu formaţia pregătită de Slavisa Stojanovic. Levski e pe doi în campionat, la egalitate de puncte cu liderul CSKA Sofia (19 puncte), dar cu două puncte peste Ludogorets. 

Chiar dacă a fost adus cu surle şi trâmbiţe la Dinamo şi a avut un debut promiţător de sezon, atacantul sud-american a dezamăgit ulterior. Din păcate pentru fiul lui Rivaldo, nici în Parva Liga brazilianul nu a reuşit să se impună.

În sezonul 2018-2019 a bifat un singur minut în primele 10 meciuri ale sezonului.

Rivaldinho a fost accidentat în cea mai mare parte a debutului de sezon şi a bifat un singur minut din postura de rezervă în partida cu Dunav Fk. În ultimele patru etape de campionat a fost fie pe banca de rezerve (nefolosit) fie în tribună.

Nici în sezonul trecut de campionat, în cele şaşe luni de debut la Levski, brazilianul nu a rupt gura târgului.  A marcat o singură dată în 9 meciuri jucate şi a strâns un total de 373 de minute. 

Pentru partidele importante ale sezonului trecut din Cupa Bulgariei (semifinale şi finala), Rivaldinho nici măcar nu a fost inclus în lot. 

Afla mai multe despre: rivaldinhodinamo 

viewscnt
Articole similare