Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la FCSB şi se transferă la 9000 de kilometri depărtare! Gigi Becali: "M-am păcălit cu el". Ajunge într-un campionat modest, dar se bate pentru titlu

A plecat de la FCSB şi se transferă la 9000 de kilometri depărtare! Gigi Becali: "M-am păcălit cu el". Ajunge într-un campionat modest, dar se bate pentru titlu

FCSB

Comentarii

FCSB s-a bazat şi chiar a atacat titlul în România cu un fotbalist care se poate transfera la aproape 9.000 de kilometri depărtare. Gigi Becali a recunoscut că s-a păcălit cu el şi l-a lăsat liber de contract.

Unde ajunge fotbalistul cu care Gigi Becali s-a păcălit la FCSB

FCSB pare să-şi fi găsit atacantul pe care-l căuta de mulţi ani, după plecarea lui Harlem Gnohere. Andrea Compagno a impresionat la echipa bucureşteană şi a devenit titular incontestabil. 

Un alt atacant străin care a avut încrederea lui Gigi Becali poate ajunge într-un campionat exotic acum, departe de Europa. 

Conform Makanbola.com, croatul Ivan Mamut se poate transfera în Malaezia. 

Croatul de 25 de ani este liber de contract de patru luni, după ce n-a mai semnat cu vreo echipă după plecarea de la FCSB. 

Ivan Mamut s-a remarcat într-un singur meci la FCSB, deşi a evoluat de 13 ori. El a adus victoria în deplasare pe terenul fostei echipe, Universitatea Craiova, în play-off-ul sezonului trecut. De altfel, a fost singura reuşită a lui Mamut la FCSB. 

Acum, Ivan Mamut poate prinde un transfer într-un campionat modest, în Malaezia, dar unde se va lupta pentru titlu. 

Terengganu FC, a doua clasată din prima ligă din Malaezia, este echipa care doreşte să-l convingă să semneze: "Ţestoasele speră ca atacantul de 25 de ani să aibă mai multe goluri la noua echipă, dacă mutarea se va realiza", anunţă sursa citată. 

În august, FCSB a anunţat plecarea atacantului. 

"Mamut n-o să mai fie, Mamut va pleca. Avem o înţelegere cu el şi vom rezilia contractul. Rămânem cu Rusu, Ianis Stoica, cu David Miculescu, care agreează poziţia de număr 9", a declarat managerul general al FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport, acum patru luni.

Gigi Becali şi-a pierdut rapid încrederea în Ivan Mamut, care a ajuns la FCSB într-un schimb între afaceristul din Pipera şi Mihai Rotaru. Acţionarul Universităţii Craiova l-a primit pe Ionuţ Vână şi l-a dat, în plus, şi pe Andrei Burlacu. 

"Mamut o returnează la adversar, nu putem juca aşa. Am crezut că îl păcălesc pe Rotaru, am zis că îl dau pe Vînă şi îl păcălesc, dar m-a păcălit şi el într-un fel.

Am vrut să râd de Rotaru, dar a râs şi el de mine. Rotaru mi-e prieten, e băiat de calitate, oamenii cu care sunt prieten îmi place să râd de ei, să îi tachinez", declara Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliivan mamuttransferuri fcsbmalaezia 

viewscnt
Articole similare