Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la Real Madrid şi a răbufnit acum la adresa lui Zidane: "Asta îi reproşez!"

A plecat de la Real Madrid şi a răbufnit acum la adresa lui Zidane: "Asta îi reproşez!"

Real Madrid

Comentarii

Mateo Kovacic a acordat un interviu revistei britanice Four Four Two. El a vorbit printre altele şi despre perioada petrecută la Real Madrid

Printre altele, croatul a vorbit şi despre experienţa sa de la Real Madrid. Kovacic a avut şi câteva reproşuri la adresa antrenorului Zinedine Zidane, cel care nu l-a mai dorit la echipă.

"A fost o plăcere să joc sub comanda lui, dar sincer, am şi ce să-i reproşez. Cred că putea să-mi dea oportunitatea să joc în a treia finală de UEFA Champions League. Acesta a fost principalul meu motiv de răzvrătire. Până la urmă, aşa este fotbalul, iar când am plecat nu am făcut-o supărat pe el" a confirmat internaţionalul croat.

În vârstă de 25 de ani, Mateo Kovacic a semnat anul trecut cu Chelsea, după patru sezoane la Real Madrid. Unul dintre ele îl petrecuse însă sub formă de împrumut, chiar la Chelsea. Kovacic a jucat în total 109 meciuri pentru Real Madrid şi a marcat 3 goluri. A cucerit pe Santiago Bernabeu de trei ori UEFA Champions League, dar fără să fie cu adevărat protagonist.

Şi-a mai trecut în palmares un titlu cu gruparea blanco, Supercupa Spaniei, două Supercupe ale Europei, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor în două rânduri. Kovacic este vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei.

 

Afla mai multe despre: zidane. kovacic 

viewscnt
Articole similare