Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat din Liga 1 după ce a luat titlul cu Viitorul, dar ar putea reveni în România în 2018. "Dinamo sună tentant!"

A plecat din Liga 1 după ce a luat titlul cu Viitorul, dar ar putea reveni în România în 2018. "Dinamo sună tentant!"

Superliga

Comentarii

Campion al României în sezonul trecut cu Viitorul, Neluţ Roşu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia sa la Levski Sofia, formaţie unde a ajuns în vară, dar unde a evoluat extrem de puţin în prima parte a sezonului.

Neluţ Roşu (foto, în duel cu Budescu) spune că va purta discuţii cu conducerea clubului pentru a-şi clarifica situaţia şi spune că ia în calcul inclusiv variante din Liga 1, chiar dacă ar prefera să continue în străinătate. Mijlocaşul spune că un transfer la Dinamo sună tentant.

"2017 a fost un an bun pentru mine., am ieşit campion cu Viitorul, cel mai frumos lucru pentru mine pe plan sportiv. A fost apoi perioada din Bulgaria, foarte bună la început, apoi, după Europa, am schimbat antrenorul, m-am şi accidentat şi nu am mai prea jucat.

Nu ştiu ce o să se întâmple, o să am nişte discuţii să stabilim ceva pentru mine. Nu mi-am reziliat contractul şi nici nu am avut discuţii în acest sens.

Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde"
, a declarat Neluţ Roşu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nelut rosutransferlevskidinamo 

viewscnt
Articole similare