Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pregătit-o pe Atletico Madrid, dar a rezistat doar 3 meciuri în Liga 1!! Astăzi antrenează un fost galactic şi a fost desemnat antrenorul anului

A pregătit-o pe Atletico Madrid, dar a rezistat doar 3 meciuri în Liga 1!! Astăzi antrenează un fost galactic şi a fost desemnat antrenorul anului

Superliga

Comentarii

Are 54 de ani şi a antrenat-o în cariera sa inclusiv pe Atletico Madrid. Puţini dintre iubitorii fotbalului de la noi şi-l amintesc, pentru că în Liga 1 a rezistat doar 3 meciuri.

Jose Murcia Gonzalez (54 de ani), cunoscut în lumea fotbalului ca ”Pepe Murcia” este un tehnician spaniol, născut la Cordoba, care în sezonul 2006-2007 a pregătit-o pe Atletico Madrid ca interimar. Cu doi ani în urmă obţinuse o promovare în Segunda Division cu Atletico Madrid B, iar ulterior a preluat echipe ca Xerez, Castellon, Celta Vigo sau Albacete.

A ajuns în România în 2011, când a semnat un contract pe două sezoane cu FC Braşov. Sub Tâmpa însă, a rezistat doar 3 meciuri, invocând probleme familiale. Trei ani de zile a stat departe de fotbal, până când a preluat Levski Sofia, una dintre cele mai puternice echipe din Bulgaria. În urmă cu 2 ani a semnat cu Al Shahania din Qatar, formaţie pe care a reuşit să o salveze miraculos de la retrogradare. Acolo, îl are sub comandă pe Alvaro Mejia, fost jucător la Real Madrid în era galactică.

Aflat la cel de-al doilea sezon în Qatar Stars League, Pepe Murcia a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului, după ce echipa sa a terminat, din nou miraculos, pe locul 7 în campionat.

A fost cea mai bună clasare din istoria clubului! În acelaşi campionat antrenează Jesualdo Ferreira, actual campion al Qatarului cu Al Sadd. El a terminat pe locul 2 în campionat, în timp ce Sami Trabelsi a fost al treilea. 

Afla mai multe despre: pepe murciafc braşov 

viewscnt
Articole similare