Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A prins curaj! Juvhel Tsoumou ameninţă una dintre candidatele la titlu: ”Putem scoate puncte la Dinamo!”

A prins curaj! Juvhel Tsoumou ameninţă una dintre candidatele la titlu: ”Putem scoate puncte la Dinamo!”

Hermannstadt​

Comentarii

Formaţia FC Hermannstadt a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I. FC Voluntari a evoluat în inferioritate numerică din minutul 52, când a fost eliminat portarul Virgil Drăghia.

Juvhel Tsoumou a marcat două goluri pentru sibieni şi a provocat eliminarea portarului oaspeţilor. La finalul jocului, la microfonul Telekom Sport, fostul vârf de la Eintracht a explicat: ”A fost important pentru noi să câştigăm cele trei puncte. Era important să câştigăm, pentru că la ultimul meci acasă am cedat puncte. Fără îndoială, cele mai importante erau punctele azi, dar în plan personal era clar că vreau să marchez. Am venit aici să marchez goluri şi ştiu că există aşteptări mari de la mine. Echipa a urcat în clasament, jocul este mai bun. Avem jucători cu experienţă, dar trebuie răbdare şi timp, pentru că în timp lucrurile se vor îmbunătăţi!” spune Tsoumou.

Tsoumou este optimist în privinţa partidei din runda viitoare de la Dinamo: ”Putem scoate puncte la Dinamo. În România daca ai o zi bună, poţi scoate puncte cu oricine. Am fost plăcut surprins de această ţară, iar nivelul fotbalistic este bun. Aici se lucrează mult tactic, în Germania se pune mult accent pe duelurile unu contra unu. Abia aştept să jucăm la Sibiu” a încheiat Tsoumou.

Afla mai multe despre: tsoumouhermannstadt,  

viewscnt
Articole similare