Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A promovat în Superligă şi a prins încredere: „Putem juca acum şi cu FCSB, că îi batem şi pe ăia!” | EXCLUSIV

A promovat în Superligă şi a prins încredere: „Putem juca acum şi cu FCSB, că îi batem şi pe ăia!” | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Adi Mihalcea a promovat alături de Unirea Slobozia în Superliga României.

Promovarea în Superligă i-a dat curaj: „Putem să ne batem şi cu FCSB!”

Antrenorul este acum foarte încrezător în forţele sale şi ale jucătorilor săi, dar totodată recunoaşte că Slobozia mai are nevoie de câţiva jucători cu experienţă, care să cunoască nivelul primului eşalon din România. De asemenea, într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, Mihalcea s-a declarat uşurat de performanţa reuşită, ţinând cont că avea deja câteva experienţe neplăcute în cariera de antrenor.

„O să avem nevoie de jucători cu experienţă, nu putem doar prin muncă. O să avem nevoie de jucători cu experienţă, care ştiu ritmul şi intensitatea Ligii 1 şi recunosc că suntem în contact cu câţiva. Obiectivul era de a atinge play-off-ul. Multă lume ne considera o echipă de locul 10. Ca buget vorbind, nu erau departe de adevăr şi nici în momentul de faţă lucrurile nu arată altfel.

Constanţa rezultatelor bune ne-a dat şi mai multă încredere în noi. Dacă îi întrebi pe jucători ce fac într-un meci cu FCSB, ar spune că îi bat şi pe ăia, atât de încrezători suntem în momentul de faţă.

Mă bucur că am făcut iar pasul de a antrena în Liga 1. Am mai avut două experienţe chiar plăcute şi ştiţi cum e. La noi contează rezultatul şi dacă aş fi avut încă un eşec, cariera mea cu siguranţă ar fi intrat într-o linie dreaptă, poate chiar în cădere”

 

 

 

Afla mai multe despre: unirea sloboziafcsbadi mihalcea 

viewscnt
Articole similare