Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pus gaz pe foc: ”Prunea îşi joacă ultimele cărţi pe care le mai are în mână!” Edward Iordănescu a ieşit la atac

A pus gaz pe foc: ”Prunea îşi joacă ultimele cărţi pe care le mai are în mână!” Edward Iordănescu a ieşit la atac

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Într-o conferinţă de presă susţinută joi, Edward Iordănescu i-a răspuns lui Florin Prunea, oficialul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

”M-au surprins declaraţiile conducătorului de la Dinamo, în speţă Florin Prunea, cu care de altfel am o relaţie bazată pe foarte mult respect şi chiar de amiciţie şi sunt sigur că va rămâne în continuare aşa, care văd că a început să joace ultimele cărţi probabil pe care le mai are în mână” a început Edward Iordănescu.

”Am văzut că au comentat despre primul penalty pe care l-am primit noi. În primul rând cred că nu este fair play să vorbeşti despre alte echipe, nu am vorbit niciodată despre alte echipe.  Penalty-urile de la Iaşi au fost 110% valabile” a mai subliniat tehnicianul de la Gaz Metan Mediaş.

”Înţeleg că este o luptă directă, înţeleg că sunt jocuri care se fac, presiuni care se pun nu numai pe arbitrajul Botoşani - Dinamo dar şi pe arbitrajul pe care noi îl vom avea cu Viitorul.  Mi-aduc aminte că dacă tot se joacă astăzi Botoşani - Dinamo, în tur la Dinamo - Botoşani a fost cred primul meci pe care eu îl văd de când sunt în care Botoşaniul a avut 4 penalty-uri neacordate. Înţeleg că la Dinamo este presiune mare, că au bugetul dublu, poate triplu faţă de noi, înţeleg că sunt foarte mulţi suporteri” a mai completat tehnicianul formaţiei medieşene.

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare