Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe patron: "Nu-ţi mai aminteşti chestia asta!?" Discuţia dezvăluită de Mulţescu

A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe patron: "Nu-ţi mai aminteşti chestia asta!?" Discuţia dezvăluită de Mulţescu
Comentarii

Gigi Mulţescu, fostul antrenor de la Dinamo, Universitatea Craiova şi Astra, a vorbit despre cum a reuşit să-l formeze pe Alex Băluţă, jucătorul dorit acum de FCSB

"Pe Băluţă l-am îngrijit ca pe o floare. La început i se reproşa că nu juca bine. Ca să-l salvez, am schimbat sistemul (n.r. la Craiova) şi am jucat cu un singur mijlocaş defensiv şi cu doi interi, cu el şi cu Rocha sau cu el şi cu Gustavo.

Spre final, în play-off, am jucat cu trei vârfuri şi lăsam să se schimbe între ei. Au făcut nişte meciuri... Mai ales la CFR Cluj, când am bătut cu 3-0. În vară, a fost convocat la naţională. Actualul antrenor, şi prin sosirea lui Mitriţă, a reuşit să exploateze la maxim calităţile lui.

După două etape, pentru că se tot comenta 'uite că Mangia i-a schimbat poziţia lui Băluţă şi dă randament' l-am sunat pe domnul Rotaru: «Nu vă amintiţi că eu i-am schimbat poziţia?». «Da, domnule, e creaţia dumneavoastră, nu se pune problema». Este foarte bine exploatat, actualul antrenor îl foloseşte foarte bine, sigur că s-a mai corijat, s-a mai maturizat şi a venit în formă maximă", a spus Mulţescu pentru Prosport.

Afla mai multe despre: balutamultescurotarucraiovadiscutie 

viewscnt
Articole similare