Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ratat EURO 2019, dar cota i-a explodat oricum şi prinde transferul carierei! Puştiul român ofertat de o echipă din LaLiga. Anunţul făcut de Marca

A ratat EURO 2019, dar cota i-a explodat oricum şi prinde transferul carierei! Puştiul român ofertat de o echipă din LaLiga. Anunţul făcut de Marcagalerie foto

Campionate

Comentarii

Cotidianul spaniol Marca anunţă în această dimineaţă că fundaşul român Andrei Florin Raţiu (foto - în galben) este la un pas de un transfer la Deportivo Alaves, grupare care a demarat deja negocierile cu actuala echipă a tânrului de 21 de ani, Villarreal.

Născut în Aiud, Andrei Raţiu a debutat pentru Villarreal în sezonul recent încheiat, iar acum ar putea face pasul spre gruparea care a încheiat sezonul trecut din La Liga pe locul 11.

Fundaş dreapta de meserie, Raţiu ar ajunge la clubul unde unul din cei mai buni fundaşi dreapta ai româniei, actualul selecţioner Cosmin Contra, a petrecut două sezoane excelente, între 1999 şi 2001, înainte să se transfere la AC Milan.



Conform Marca, "Alaves a cerut transferul lui Andrei Florin de la Villareal".

Bascii ar fi făcut o ofertă oficială şi "directorul sportiv al clubului basc s-a întâlnit deja cu Fernando Roig pentru a discuta transferul fotbalistului, care e internaţional român U21, o echipă al cărui nivel a crescut în ultima campanie".



Andrei Raţiu s-a aflat într-adevăr în vederile lui Mirel Rădoi pentru turneul final al Euro 2019, însă nu a prins lotul. Chiar şi aşa, cota sa e în creştere, iar interesul celor de la Alaves e cea mai bună dovadă. Raţiu ar avea şansa să joace mai mult la Alaves, iar din acest punct de vedere oferta e mai mult decât tentantă.

Coditianul Marca mai notează că Raţiu ar avea şi opţiunea de a juca la alte cluburi din Europa, dar transferul la Alaves este acum prioritar pentru el.

Afla mai multe despre: transferalavesvillarreal 

viewscnt
Articole similare