Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ratat transferul la FCSB, dar le ţine pumnii în Europa: "Au şanse mari! Ştiu cum să abordeze astfel de meciuri"

A ratat transferul la FCSB, dar le ţine pumnii în Europa: "Au şanse mari! Ştiu cum să abordeze astfel de meciuri"

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea a avut şansa revenirii la FCSB în această vară, însă în cele din urmă vicecampioana a optat pentru aducerea lui Raul Rusescu ca variantă de rezervă pentru Harlem Gnohere.

Cristea a fost dorit chiar de patronul Gigi Becali, însă patronul FCSB a lăsat să se înţeleagă că varianta nu era agreeată de Nicolae Dică şi Mihai Stoica. Astfel, Cristea a rămas la Iaşi, echipă pe care a ajutat-o să obţină prima victorie a sezonului în weekend-ul trecut, cu o dublă de efect reuşită în meciul cu Botoşani, scor 2-1.

Andrei Cristea le urează succes roş-albaştrilor în meciul din Europa League cu Rapid Viena şi e convins că aceştia au forţa să ajungă în grupe.

"FCSB are şanse destul de mari în cupele europene, fiindcă întotdeauna au ştiut să abordeze astfel de partide. Este un club care este obişnuit cu miza acestor competiţii şi tocmai de aia are rezultatele pe care le are şi confirmă an de an faptul că este una din puţinele echipe din România care ne reprezintă cu brio.

Eu zic ca nu e puţin (n.r. să avem două echipe în cupele europene), la ce se întâmplă în momentul de faţă în campionatul nostru, eu zic că ar fi extraordinar ca România să aibă două echipe în grupe"
, a declarat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbeuropaiasicristea 

viewscnt
Articole similare